Fergie friskmelder skadet trio

Landsholdspausen er kommet på et godt tidspunkt for United, som har benyttet den til at få tre skadede spillere klar.

Landsholdspauser er sjældent velkomne hos topklubberne, men 14 dage uden kampe har givet sundhedssektoren mulighed for at rydde op på skadeslazarettet.

Nani, Phil Jones og Paul Scholes er hver især kommet sig så meget over deres respektive skader, at de igen er klar til at indgå i truppen i påskens travle program.

– Nani, Jones og Scholes er alle så småt begyndt træningen, hvilket er opmuntrende. Forhåbentlig kan de hjælpe med til at give en god grundstamme af spillere forud for kampene mod Sunderland og Chelsea. Det er vigtigt vi fastholder vores momentum i Sunderland, gør vi det bliver mandagskampen ikke et problem i sig selv, sagde Ferguson på dagens pressemøde.

Samtidig er United sluppet billigt fra de mange landskampe, som ofte kan føre småskader med sig.

– Der er så vidt jeg ikke nye skader efter landsholdspausen. Der er træthed hos mange, men der handler det mere om at få energiniveauet op ved at drosle ned på træningen. Mange har rejst meget rundt, Chicharito og Valencia var først hjemme i går eftermiddags, mens de engelske spillere returnerede klokken 5 om morgenen. Men bortset fra det, er vi ganske godt tilfreds med pausens forløb.

United spiller som bekendt to gange på 48 i hver sin ende af landet lørdag og mandag.
 

Forrige artikel

Rio raser over racisme

Næste artikel

Chicharito hylder veteran-duo

ANNONCE