Fergie til Eriksson: Glem Brown

Sir Alex Ferguson har nu offentligt bedt den engelske landstræner, Sven-Göran Eriksson, om at glemme alt om at udtage Wes Brown til EM i Portugal til…

Sir Alex Ferguson har nu offentligt bedt den engelske landstræner, Sven-Göran Eriksson, om at glemme alt om at udtage Wes Brown til EM i Portugal til sommer.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den unge engelske forsvarsspiller med 7 landskampe på bagen er netop kommet tilbage i topform efter at være dybt kritiseret over sit spil efter han kom tilbage fra en længere varende skade i februar som erstatning for karantæne-ramte Rio Ferdinand.

Specielt de to seneste kamp imod Arsenal beviste han, at han er godt på vej til at være tilbage i den klasse, som han beviste inden sin skade.

Derfor frygter Ferguson, at Brown bliver udtaget til EM og det kan betyde, at der kun bliver få dages sommerferie for den unge spiller.

“Drengen skal måske have en pause til sommer efter at han er kommet igennem det han har været igennem.
Man skal huske på, at han har haft 2 vigtige operationer og en brækket ankel, så han har været igennem en del. Jeg syntes blot, at han mangler en pause,” udtalte Ferguson til Reuters.

Samtidig kunne Ferguson bekræfte, at Ruud van Nistelrooy næppe vil spille imorgen imod Birmingham, men han ventes tilbage på tirsdag imod rævene fra Leicester.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Angrebsproblemer forud for Birmingham-opgør

Næste artikel

Dagens startopstillinger

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
0
Share