Ferguson går i forsvar

I ugen op til kampen lovede Sir Alex de nedrykningstruede hold, at han af respekt for dem ville lade West Ham komme op mod det bedste af det bedste,…

I ugen op til kampen lovede Sir Alex de nedrykningstruede hold, at han af respekt for dem ville lade West Ham komme op mod det bedste af det bedste, United kan præsentere.

Men da det kom til stykket var muligheden for at snuppe The Double sig vigtigere end andres kamp for livet i Premier League, og United sparede en stor del af stjerneparaden og tabte opgøret på Old Trafford.

Havde United slået West Ham, ville The Hammers ellers være rykket ned. Wigans sejr over Sheffield United betød nemlig, at det var Neil Warnocks mandskab, der dumpede under stregen på sidste spilledag. Warnock var rasende på Fergie, men mestertræneren forsvarer sin opstilling.

“Jeg føler med Sheffield United, men vi gjorde, hvad vi kunne gøre for dem. Vi havde 25 skud på mål, fire forsøg blev reddet på stregen og vi blev snydt for et klart straffespark. Når Neil Warnock ser statistikken for denne kamp, forstår han nok, at vi var ret så uheldige med resultatet,” udtaler United-manageren.

Forrige artikel

Glazers har pengene klar

Næste artikel

FAM trækker beslutning tilbage

ANNONCE