Glazers har pengene klar

Sir Alex Ferguson har ifølge engelske medier en ambitiøs ønskeseddel med fire-fem topspillere, som han gerne ser ende på Old Trafford. Og Glazer-familien…

Sir Alex Ferguson har ifølge engelske medier en ambitiøs ønskeseddel med fire-fem topspillere, som han gerne ser ende på Old Trafford.

Og Glazer-familien har stillet penge til rådighed til indkøb. I de to første år med amerikanerne på tronen har det været begrænset, hvor meget der har været smidt efter nye spillere, men det er ikke ensbetydende med, at pengene ikke er der, forsikrer Gill.

“Man kan ikke forvente, at den succes, man har nu, bare fortsætter i det uendelige. Man skal altid forsøge at forstærke og derved investere i nye spillere. Vores hold i år har gjort det fantastisk, men der er et par steder, hvor der skal ske lidt.”

“Manchester United er og har altid været en købende klub, der dog også husker at give ungdommen en chance. Præcis samme politik vil vi køre efter i sommer og de næste mange år frem,” lød det mandag fra Gill på Manchester United Radio.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

United skal fortsat til Malaysia

Næste artikel

Ferguson går i forsvar

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share