Fernandes tvivlsom til Liverpool-opgør

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Fernandes tvivlsom til Liverpool-opgør

22 oktober, 2021 - 18:16
Ole Gunnar Solskjær bekræfter i dag, at Bruno Fernandes er tvivlsom til kampen mod Liverpool på søndag.

Fernandes i duel mod Atalanta ©Imago

Efter onsdagens vilde comeback mod Atalanta i Champions League, har der været meldinger om, at Bruno Fernandes humpede i omklædningsrummet, hvilket har skabt tvivl om, hvorvidt Fernandes er klar til weekendens rivalopgør mod de røde scousere. På dagens pressemøde forud for kampen bekræfter Solskjær nu, at Fernandess skavanker måske forhindrer ham i at gå på banen på søndag.

- Vi har to eller tre spillere, som bærer rundt på slag og blå mærker. Jeg giver alle tid, og håber, at jeg kan vælge fra en skadesfri trup. Måske er jeg foruden to eller tre spillere, og ja; Bruno er måske en af dem, som måske er tvivlsom, sagde Solskjær i dag til pressen.

Skadeslisten inkluderer også Marcus Rashford og Fred, som begge måtte forlade banen grundet skader under det dramatiske opgør på Old Trafford i onsdags.

- Det var en stor indsats og god atmosfære henmod slutningen. Endnu en af de store Champions League aftener på Old Trafford. Et flot comeback, som vil kaste et par slag og mærker af sig, som man må forvente, sagde Solskjær yderligere om truppens skadessituation.

Om Fernandes bliver klar til kampen, kan du finde ud af, når kampen sparkes i gang søndag klokken 17:30.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her