Giggs stolt over respons

Ryan Giggs hylder Manchester Uniteds respons på sidste års Champions League-fadæse, og opildner til yderligere fremgang.

Med 3-1-sejren ude over Braga sikrede Manchester United sig videre avancement til Champions League-ottendedelsfinalerne, og med lutter sejre har ”De røde djævle” for alvor svaret igen på sidste års blunder, hvilket glæder Ryan Giggs.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi var alle skuffede (sidste sæson, red.). Det var bare ikke godt nok. Vi vidste, at det ikke måtte gentage sig, og det har vi ikke tilladt det. Nu håber vi bare, at det fortsætter. Vi er i god form både i ligaen og i Champions League, så vi skal bare hænge i, siger Ryan Giggs til Sky Sports.

Manchester Uniteds aldrende midtbanespiller fik fuld tid på Estadio AXA i aften, men vendepunktet skete idet Robin van Persie blev skiftet ind, mener han.

– Robin skal kun bruge en chance, så scorer han. Han scorer, som det passer ham lige i øjeblikket. Hans selvtillid er på toppen, med den form han er i, og jeg tror, at alle vidste han ville score, da han kom ind.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United narrede Braga igen

Næste artikel

Powell udtaget til u21-landsholdet

ANNONCE