Har Fergie en overraskelse i ærmet?

Den skotske manager indikerede på gårsdagens pressemøde, at der måske vil være en overraskelse i Manchester Uniteds taktiske udspil til kampen mod Real Madrid.

Sir Alex Ferguson svarede i går på spørgsmål fra journalister fra hele verden, da han afholdte det obligatoriske pressemøde forude for en Champions League-kamp.

Her løftede den 71-årige manager sløret for nogle af de taktiske overvejelser, han gør sig forude for mødet med Real Madrid.

– Jeg prøver at gætte, hvad de kan finde på for at overraske os, og samtidig hvad vi kan gøre for at irritere dem, udtalte Fergie.

– Der kunne komme en overraskelse fra begge hold.

Kagawa får en rolle

En af de ting som mange fans og eksperter snakker om, er hvorvidt der bliver plads til Shinji Kagawa i Manchester Uniteds startopstilling. Fergie bekræftede i går, at han ihvertfald får en rolle i kampen.

– Vi spillede ikke med Shinji i søndags, fordi han havde haft en lang tur hjem fra Japan, udtalte skotten.

– Jeg ville have, at han skulle være frisk, hvis jeg vælger at bruge ham i morgen (red. i dag). Han vil helt klart blive involveret på den ene eller anden måde.

Bliver ikke 0-0

Der er høje forventninger til kampen i aften. Både blandt fans fra de to klubber, der ser frem til kampen med en blanding af spænding og nervøsitet, og blandt neutrale fodboldtilhængere, der håber, det bliver en god kamp.

Nogle frygter, at kampen bliver en fuser, og munder ud i en kedelig, taktisk 0-0-løsning. Spørger man Fergie, er der dog ingen grund til at frygte dette scenarie.

– Det kan jeg forsikre jer for (ikke sker, red.). Kampen kan leve op til sine forventninger.

 

Forrige artikel

European night på pubben

Næste artikel

City og de andre hvis'er: Ændringer i kampprogrammet

ANNONCE