Jamie Carragher: Neville og Keane er ikke hårde nok ved Ole

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Jamie Carragher: Neville og Keane er ikke hårde nok ved Ole

14 oktober, 2021 - 01:55
I et afsnit af BBC-podcasten ’Tony Bellew Is Angry’ kritiseres Roy Keane og Gary Neville af Liverpool-legenden Jamie Carragher.

Jamie Carragher er i dag ekspert på Sky Sports ©Imago

Liverpool-legenden Jamie Carragher kritiserer Gary Neville og Roy Keane for ikke at være kritiske nok i deres virke som eksperter, når det drejer sig om deres tidligere holdkammerat og nuværende Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær.

- Han laver konstant undskyldninger for sin ven Ole (...), fortæller Jamie Carragher i podcasten med henvisning til Gary Neville.

Roy Keane bliver i samme ombæring kritiseret af Jamie Carragher.

- De to (Keane og Neville, red.) laver undskyldinger på vegne af Ole, fordi de har spillet med ham, og fordi han er deres ven, fastslår Carragher og fortsætter:

- De siger: “De kan ikke vinde ligaen endnu”, ”de mangler stadig det ene og det andet”, ”Glazers investerer ikke nok”, ”de skal prøve at købe Harry Kane.”

Jamie Carragher mener især, at man på baggrund af sommerens transfervindue kan tillade sig at forvente mere af Manchester United, der i skrivende stund indtager 4. pladsen i Premier League med 14 point.

- Jeg tænker, at man lige har købt en spiller, der har vundet Champions League fire gange. Man har spenderet 75 millioner på en ny kantspiller. Man sluttede nummer to sidste sæson, og man tabte ikke en eneste udekamp i løbet sæsonen. Der er kun et skridt tilbage at tage for Manchester United, opremser Carragher og fortsætter:

- Undskyldingerne må stoppe hos Manchester United. Jeg er træt af det. Alle deres spillere koster mere end 50 millioner (pund, red.). Det er utroligt.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her