Kampen ikke ovre endnu!

Manchester Uniteds to største aktionærer, J.P. McManus og John Magnier, skulle have fortalt Malcolm Glazer at der ikke ville være basis for nogen handel…

Manchester Uniteds to største aktionærer, J.P. McManus og John Magnier, skulle have fortalt Malcolm Glazer at der ikke ville være basis for nogen handel mellem partnerne.

Det kan måske få nogle fans til at ånde lettet op, men truslen hænger stadig over os, indtil Glazer melder klart ud, at han har opgivet at købe klubben.

“Selvfølgleig er vi glade for, at den umiddelbare trussel er væk, men truslen vil hænge over klubben, så længe den er et børsnoteret selskab.
Jeg har aldrig ment Glazer var seriøs, men vi må ikke læne os tilbage og håbe, at han forsvinder. Vi må kæmpe for at sikre os, at han gør det. Men det skræmmende er, at dette vil blive ved med at komme i pressen flere gange i løbet af nogle måneder, og det fører til ustabilitet,” udtaler IMUSAs talsmand, Mark Longden.

“I dag var der en følelse af lettelse. Vi har været igennem det så mange gange, og vi vil komme til det igen,” afslutter han til ESPN.

“Denne udvikling er ikke mindst Manchester United-fansenes skyld ved hjælp af deres kampagne imod Glazer,” sagde Oliver Houston, der er talsmand for Shareholders United, og fortsatte:

“Vi hviler ikke på laurebærene, og vi vil gøre alt for, at der ikke vil opstå en lignende situation igen.

Også IMUSAs formand, Jules Spencer, har noget at sige her til aften:

“Hvis det ender med, at han har trukket sig tilbage, så vil vi være glade.
Men vi vil ikke glemme ham før, at han officielt erklærer, at han ikke vil byde,” udtaler Spencer til Reuters, som i eftermiddags kom med det glædelige rygte.

Angiveligt var Glazer og Coolmoore-mafiaen enige om det finansielle, hvorfor det kun kan spås om, hvad de så ikke kunne blive enige om.
Men måske havde de to irere set at Man-Utd.dk var åbnet tidligere på dagen og havde fået øjnene op for situationen? Hvem ved?

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

OldTrafford.dk skifter server

Næste artikel

United åbner forhandlinger op igen med Brown

ANNONCE