Landsholdsoverblik: Hvilke United-spillere skal i kamp?

Fra Skotland til Argentina. En del af Ole Gunnar Solskjærs kriseramte mandskab skal måske smage sejrens sødme i landskampspausen.

Et par ugers tiltrængt pause fra Premier League sender United-spillerne mod landsholdslejre i forskellige dele af verden. OldTrafford.dk giver dig her overblikket. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Argentina: Marcos Rojo 

Argentina spiller træningskampe mod Tyskland og Ecuador i henholdsvis Dortmund og Elche i Spanien. Spillere som Lionel Messi og Sergio Agüero spares, men Rojo er hverken Messi eller Agüero, og han er udtaget til begge kampe. 

England: Harry Maguire og Marcus Rashford 

Rashford har scoret ét mål i åbent spil i Uniteds seneste 17 kampe. Men han er altså stadig udtaget til det engelske landshold, og ligeså er Harry Maguire. I denne omgang er der dog ikke blevet plads til Jesse Lingard, og Aaron Wan-Bissaka og Luke Shaw er begge på skadebænken. England skal op mod Bulgarien og Tjekkiet i deres jagt på EM 2020-deltagelse.

Læs også: Skadesramt Greenwood melder fra til U21-landsholdet

Holland U21: Tahith Chong

Den unge kantspiller trækker i den orange trøje for sit lands U21-hold, der møder Portugal og Norge. Det kommer ikke som den store overraskelse, efter at Chong har fået fire optrædener for Uniteds førstehold i denne sæson.

Skotland: Scott McTominay 

En af de få United-spillere, der virker som om, at han giver sig fuldt ud i alle kampe, skal med det skotske landshold til Rusland og spille EM-kval. Derefter venter San Marino hjemme i Glasgow for Sauce og co. 

Spanien: David de Gea

Manchester Uniteds keeper er blandt de 24 spaniere, der skal på en dejlig tur til Skandinavien. Først skal de til Norge, dernæst Sverige. Og de kan, allerede i denne landskampsrunde, sikre sig kvalifikation til EM i 2020. 

Sverige: Victor Lindelöf 

Den svenske centerforsvarer missede Uniteds seneste kamp mod Newcastle, men er altså stadig udtaget til landsholdsregi. Sverige skal først til Malta, og derefter gæster Spanien dem i hjemlandet. 

Wales: Daniel James

Manchester United-legenden og Wales-træneren Ryan Giggs har selvfølgelig udtaget Daniel James. Det var Giggs, der i sin tid opdagede og anbefalede James til United, og i den seneste runde landskampe bankede kantspilleren mål ind for Wales, som har også startede ud med at gøre i Premier League-sæsonen. Denne gang skal Giggs og James op mod Slovakiet og Kroatien. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Skadesramt Greenwood melder fra til U21-landsholdet

Næste artikel

På lånt tid: Henderson revancherer drop mod Liverpool med clean sheet

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share