På lånt tid: Henderson revancherer drop mod Liverpool med clean sheet

Oldtrafford.dk følger op på Manchester Uniteds udlejede spillere

Dean Henderson (Sheffield United – Premier League)

Antal kampe: 8/10 (fuld tid i alle Premier League-kampe – ude af truppen i to EFL Cup-opgør)

Antal minutter: 720

Antal mål lukket ind: 7

Antal clean sheets: 3

Seneste kamp: Sheffield United – Watford (0-0)

Dean Henderson har overvejende fortsat sine gode takter fra Sheffield Uniteds oprykkersæson i Championship. Henderson spillede en uheldig rolle imod Liverpool i slutningen af september, hvor en bold der glider igennem hænderne på ham kostede Sheffield United et point.
I lørdags kunne han dog tage revanche med en stærk kamp mod Watford, hvor han ikke blot formår at holde et clean sheet, men bidrager med vigtige redninger undervejs. I en 1-mod-1-situation mod tidligere United-angriber Danny Welbeck tog Henderson kontrol over situationen og brugte hele sin krop til at annullere Welbecks forsøg. Senere havde han en god refleksredning der stoppede Craig Dawsons hovedstød på stregen.

 

Chris Smalling (AS Roma – Serie A)

Antal kampe: 3/8 (Smalling har fået fuld tid i Romas seneste 3 Serie A-opgør)

Antal minutter: 270

Antal mål og assists: 0/0

Seneste kamp: Roma – Cagliari (1-1)

Chris Smalling startede sæsonen skadet, men har i de seneste 3 kampe i Serie A fået fuld spilletid. I hans debut for romerklubben tabte de 0-2 på hjemmebane mod Atalanta. Smalling så sammen med sine kolleger i forsvaret ikke helt skarp ud i denne kamp. Han er dog kommet godt efter det i de seneste to kampe. Først på udebane imod Lecce hvor han fik sit første clean sheet i en 1-0 sejr. Han så særligt stærk ud i luften med 7 vundne dueller, og var Romas bedste markspiller på dagen. Senest i et uafgjort opgør mod Cagliari, hvor Smalling igen viste at han kan dominere i luften med 9 vundne hovedstødsdueller. Han var igen en af Romas bedst præsterende spillere.

 

Alexis Sanchez (Inter – Serie A)

Antal kampe: 4/8 (endnu ikke fået fuld tid i en kamp)

Antal minutter: 129

Antal mål og assists: 1/1

Seneste kamp: Barcelona – Inter (2-1)

Sanchez har måske som forventet fået en sløv start på sæsonen. Han forlod Manchester United ude af topform, og Antonio Conte har udtalt at det vil tage tid at få ham kampklar. Sanchez fik henholdsvis 7 og 10 minutters indhop i sine to første kampe for Inter i Serie A.
Sanchez fik sin første kamp fra start i en 3-1 sejr over Sampdoria. Her startede han som ene del af et to-mandsangreb og kvitterede efter 21 minutter med sit første mål for klubben. Kort inden halvleg samlede han dog to gule kort op med et mellemrum på godt 3 minutter, og måtte forlade banen før tid. Grundet karantæne har han ikke deltaget i Serie A igen siden, men startede inde og lavede en assist i Inters Champions League-nederlag til Barcelona i midtugen.

 

Joel Pereira (Hearts  – Scottish Premership)

Antal kampe: 6/8 (missede 2 kampe med en skade, men har fået fuld tid i resten)

Antal minutter: 570

Antal mål lukket ind: 8

Antal clean sheets: 1

Seneste kamp: Hearts – Kilmarnock (0-1)

Joel Pereira kender alt til at være udlejet, men i denne omgang får han, modsat sidste år, rent faktisk den spilletid han har brug for oppe i Skotland. Hearts har haft en halvsvær start på sæsonen, hvilket afspejles i det faktum at de kun har fået et clean sheet indtil videre. Højdepunktet i Pereiras sæson har utvivlsomt været at slå Aberdeen i kvartfinalen af den skotske liga-cup, hvor han tilmed pillede et forsøg i straffesparkskonkurrencen, og altså spillede en vigtig rolle i Hearts avancement. Senest tabte Hearts for første gang på hjemmebane, til Kilmarnock, men Pereira kan ikke klandres for noget i dette opgør. Hearts har dog brug for at score flere mål. De ligger kun lige akkurat over nedrykningsstregen med en skidt målscore på 9:13.

 

Aidan Barlow (Tromsø IL – Eliteserien)

Antal kampe: 5/7

Antal minutter: 395

Antal mål og assists: 1/0

Seneste kamp: Tromsø – Kristianssund BK (5-0)

Aidan Barlow er taget til Norge sent i den norske sæson der løber fra marts til november. Det er altså et Tromsø-mandskab der allerede er i fuld gang, og de kæmper pt. om at holde sig væk fra nedrykningspladserne. Der er tæt løb i bunden af den norske division, hvor kun 6 point separerer 16. og 10.pladsen. Med tanke på at Barlow blev kastet for løverne midt i sæsonen, har han fået pænt med minutter og har kvitteret med et enkelt mål. Han har dog ikke været udtaget til truppen i de seneste to kampe. Timingen er ikke ideel, da nedrykningskapløbet spidser til, og Tromsø senest slog Kristianssund (klubben fra Solskjærs fødeby som Man United i sommers skulle bruge 90 minutter på at score imod) med hele 5-0, uden Barlow i truppen.

 

Kieran O’Hara (Burton Albion – League One)

Antal kampe: 14/15

Antal minutter: 1260

Antal mål lukket ind: 11

Antal clean sheets: 6

Seneste kamp: MK Dons – Burton Albion (0-3)

Kieran O’Hara har spillet samtlige minutter i League One for Burton Albion, hvor de ligger lunt placeret i midten af tabellen. Burton er på trods af en 14. plads det hold i ligaen der har lukket næstfærrest mål ind. O’Hara er en del af årsagen bag dette og den unge mand har fået ros af Burton-manager Nigel Clough. Højdepunktet i sæsonen var at eksekvere Bournemouth ud af EFL-cup i tredje runde med 2-0, hvor O’hara tilmed fik et flot clean sheet. I Burtons seneste kamp blev det til endnu et rent bur, da man overbevisende slog MK Dons med tre mål på udebane. O’Hara havde særligt en god redning da han hurtigt nåede ud og blokerede et skud fra en ellers fri Jordan Bowery.

 

Ethan Hamilton (Southend United – League One)

Antal kampe: 10/12

Antal minutter: 749

Antal mål og assists: 0/1

Seneste kamp: Gillingham FC – Southend United (3-1)

Ethan Hamilton får pænt med spilletid på den centrale midtbane i Southend. Men det er en vanskelig opgave han er kommet på. Southend ligger næstsidst i tabellen og har blot vundet en kamp. Bolton er på sidstepladsen blevet frataget 12 point og ligger dermed på -8. Hvis ikke det var tilfældet ville Southend ligge lige med Bolton med blot 4 point anmasset hver. Southend har lukket over dobbelt så mange mål ind som de har scoret, og i seneste kamp blev det til endnu et nederlag. Hamilton havde sin nok værste kamp i trøjen med mange boldtab og et straffespark begået.

 

Cameron Borthwich-Jackson (Tranmere Rovers – League One)

Antal kampe: 2/6

Antal minutter: 96

Antal mål og assists: 0/0

Seneste kamp: Tranmere Rovers – Shrewsbury (0-1)

Der er ikke meget at skrive hjem om for Bortwick-Jackson, der blot har fået 2 halvlege som indskifter hele sæsonen. Det er noget af en deroute hans karriere er gået igennem siden Louis Van Gaal gav ham debut for Manchester Uniteds førstehold. Bortwick-Jackson sad på bænken hele kampen i Tranmeres seneste nederlag. De er i skrivende stund 1 plads over nedrykningsstregen.

 

George Tanner (Morecambe FC – League Two)

Antal kampe: 12/14

Antal minutter: ?

Antal mål og assists: 0/1

Seneste kamp: Port Vale – Morecambe FC (3-1)

George Tanner er fast mand på højreback hos rejerne fra Morecambe. Hans hold kæmper en hård kamp for at undgå nedrykning, hvor de i skrivende stund er under nedrykningsstregen med den dårligste målscore i ligaen. Senest tabte de ude mod Port Vale. George Tanner havde sammen med resten af bagkæden en hård eftermiddag, hvor de hele kampen igennem var overmatchet af Port Vales offensiv.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Landsholdsoverblik: Hvilke United-spillere skal i kamp?

Næste artikel

Schweinsteiger og Howard går på pension

ANNONCE