League Two-keeper imponerer i United

Manchester United har givet 18-årige Andrew Dawber fra Accrington Stanley lov til at træne med siden januar, og den unge keeper gør en god figur på Carrington.

De nykårede engelske mestre kan inden alt for længe blive en målmand rigere. I hvert fald har Andre Dawber fra League Two-klubben Accrington Stanley imponeret så meget, at han nu er en fast del af billedet på Manchester Uniteds træningsanlæg. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver Manchester Evening News, der beretter, at Dawber har trænet sammen med United på Carrington siden januar, og at målmandstræner Eric Steele kan lide det, han ser. 

– Han har et kæmpe potentiale. Eric Steele er helt vild med ham. I begyndelsen trænede han der én gang om ugen, men nu er han der hele tiden, siger Accrington Stanleys træner, James Beattie, til avisen. 

– Han har brug for kamperfaring, men når han træner i det miljø, vil det give ham en bedre mental tilgang til spillet og tro på sig selv, fortsætter den tidligere Southampton-spiller. 

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rio forventer ingen favorisering

Næste artikel

Sponsor undskylder for Rooney-løgn

Relaterede artikler
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share