Rio forventer ingen favorisering

Rio Ferdinand regner med, at alle spillerne i truppen starter på lige fod, når David Moyes overtager tøjlerne fra Sir Alex Ferguson den 1. juli.

Dit navn og status i klubben betyder ingenting. For når Sir Alex Ferguson træder tilbage efter sæsonen, starter alle spillerne på en frisk. 

Det forventer Rio Ferdinand, der ikke regner med, at David Moyes begynder at dele gaver ud til de rutinerede kræfter, når han tiltræder som manager til sommer. 

– Vi skal vise vores værd over for den nye manager. Han kommer ind med nye idéer, regler og et nyt regime. Det betyder ingenting, hvor lang tid du har været her. Spillere som Giggsy og mig kommer til at være i samme båd som Danny Welbeck, Phil Jones og Tom Cleverley, siger Ferdinand til Sky Sports. 

– Vi skal sørge for, at han (Moyes, red.) føler, at vi er de rette spillere til hver kamp, fortsætter den 34-årige englænder. 

Rio Ferdinands kontrakt udløber til sommer, og noget kunne altså tyde på, at den rutinerede forsvarsspiller ønsker at fortsætte karrieren på Old Trafford. 

 

Forrige artikel

Fergie beundrer Liverpool-legende

Næste artikel

League Two-keeper imponerer i United

ANNONCE