Lindelöf kåret til årets svenske spiller

Victor Lindelöf vinder for andet år i træk den svenske Guldbollen – prisen for den bedste svenske fodboldspiller i et kalenderår.

Henrik ’Henke’ Larsson og Zlatan Ibrahimovic. Det er det selskab af spillere Victor Lindelöf får lov at deltage, da han nu ligesom dem har vundet prisen som årets svenske spiller mere end en gang. Der er dog stadig et stykke op til de 11 gange Zlatan vandt prisen – i træk.

Desuden er Lindelöf den eneste af de tre spillere der har vundet prisen mens han udelukkende har repræsenteret United. Zlatan vandt sin 11. og sidste udgave (formentlig) af prisen i kalenderåret 2016, hvor han altså havde spillet for både Paris Saint-Germain og Manchester United. Året efter vandt Andreas Granqvist, hvorefter Lindelöf er blevet tildelt prisen i 2018 og 2019.

Victor Lindelöf – eller ”Ice Man”  – modtog i samme ombæring som Guldbollen, også prisen som årets svenske forsvarsspiller. Han udtrykte ved begivenheden stolthed over den hæder han har modtaget:

– Jeg er stolt og taknemlig over at have modtaget denne pris to år i træk.  Det betyder jeg har gjort noget godt og at folk kan lide det. Det er svært at forklare, jeg er meget glad og stolt. Nu bliver det endnu hårdere arbejde, men jeg har mange år tilbage af min karriere og kan måske få flere af dem [Guldbollenpriser, red.].

Lindelöfs næste opgave bliver for det svenske landshold. De ligger i øjeblikket på andenpladsen i deres EM-kvalifikationsgruppe efter Spanien. De spiller i Rumænien på fredag og hjemme mod Færøerne mandag. Lindelöf forventes at deltage i begge opgør.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fletcher afslører detaljer om Keanes United-exit

Næste artikel

Medie: Chong vil ikke forlænge - Juventus er interesseret

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share