Medie: Dean Henderson får ikke lov til at spille i Carabao Cup semifinaler

Ifølge Manchesater Evening News, får Henderson ikke lov til at spille semifinalerne for Nottingham Forest i Carabao Cup semifinalerne.

Dean Henderson blev den helt store helt for Nottingham Forest, da de onsdag gik videre til semifinalen i Carabao Cup. Udlejede Henderson reddede to straffespark i i straffesparkskonkurrencen.

Fordi Henderson er udlejet fra Manchester United, må han ikke spille imod holdet, medmindre der bliver givet tilladelse til det fra Manchester United. Og ifølge Manchester Evening News, bliver den tilladelse ikke givet. En særlig regel i Carabao Cuppen havde ellers givet Henderson mulighed for at spille, hvis Manchester United havde tilladt det.

Det tog også lidt gejsten fra Forest manager Steve Cooper.

– Det er først nu, at det går op for mig, det er frustrerende. Efter den aften han har haft i aften, han var fortræffelig i straffesparkskonkurrencen, men han var også god i kampen, mere end god i den her kamp. Det er uheldigt. Han er en del af vores gruppe, han er investeret i gruppen, måden vi arbejder på, og det vi prøver at sætte fart på, så vi kan opnå det vi gerne vil.

– For at gøre det skal du have en rigtig god målmand. Han er ikke kun engageret som målmand, han køber også ind på at være i byen og det bedste for klubben. Det sætter en dæmper på mig i aften, siger en slukøret Cooper.

I stedet for Henderson, bliver det formodentligt waliske Wayne Hennessey som skal vogte buret i de to semifinale opgør. Han var også målmand da Nottingham Forest blev besejret 3-0 sidst de to hold mødtes.

Forrige artikel

Avis: Kom i Champions League eller sælg spillere

Næste artikel

Ten Hag bekræfter: Weghorst er tæt på

ANNONCE