Meulensteen i bittert opgør med Manchester United

Alt tyder på at Rene Meulensteen er færdig i Manchester United, men trods af 12 års tro tjeneste, så bliver afskeden langt fra respektfuld.

Det er den engelske formiddagsavis The Sun som tirsdag beretter at Rene Meulensteen og Manchester United er røget ud i et bittert opgør om afskedigelsen.

Rene Meulensteen har igennem 12 år været en højt respekteret medlem af Sir Alex Fergusons trænerteam, som han dog kortvarigt forlod for et mislykket ophold i Brøndby.

Men med Sir Alex Fergusons afsked, så valgte Meulensteen også at forlade klubben, trods et stående ønske fra David Moyes om at blive i trænerteamet.

Ifølge avisen så er Meulensteens afsked med klubben dog langt fra en formalitet. Meulensteen er således langt fra tilfreds med den økonomiske fratrædelsesordning, som Manchester United har tilbudt.

– Rene er meget skuffet over det der sker. Hans repræsentanter prøver at ordne tingene. Han elsker United efter alle de år her, og er ked af at forlade klubben. Men han kan heller ikke fatte den måde klubben benhandler hans afsked på, siger en kilde til avisen.

David Moyes ventes at introducere sit eget trænerteam når han tiltræder i Manchester United næste måned.

 

Forrige artikel

Avis: Thiago enig med United

Næste artikel

Larry White bliver træner i PSG

ANNONCE