Michael Keane spås stor fremtid

Den unge forsvarsspiller spås en stor fremtid, af sin forsvarskollega i Leicester, hvor Keane pt er udlånt til.

Michael Keane har tilbragt de seneste måneder på lån hos Leicester i the Championship. Her har han fået masser af spilletid, og gjort det glimrende i det centrale forsvar. Det har også hans makker i forsvaret bemærket.

– Jeg er vældig imponeret over ham. At komme her fra Manchester Uniteds reserver, hvor han primært spillede med jævnaldrene, til at gå direkte ind i Championship, hvor de spiller uge efter uge, og der er intens kamp i felterne med skub og tacklinger fra rutinerede spillere. Han har gjort det fremragende. Han er uden tvivl en fremtidens mand, lyder de rosende ord fra Leicester-anfører Wes Morgan.

Det er 20-årige Keanes første udlån, men på trods af det, har han ikke vist de store svaghedstegn i Leicester, som for tiden kæmper for oprykning til Premier League. Wes Morgan er sikker på, at Keane nok skal få lov at spille på højeste plan inden længe.

– Han har stadig en del at lære, men kan man gå direkte ind på dette niveau, kan man spille alle steder. Han har alt der skal til, for at spille på højeste niveau. Jeg ser frem til at se ham spille i fremtiden, og er ikke i tvivl om at han vil spille for Uniteds førstehold. Jeg spiller og træner med ham hver dag, han vil uden tvivl være en stjerne i fremtiden, en folk vil snakke om inden længe, roser Wes Morgan.

Indtil videre er det blevet til tre kampe i United-trøjen, mens udlånet til Leicester har kastet 14 kampe og to mål af sig for den stærke forsvarsspiller.

 

 

Forrige artikel

5 spørgsmål - Ryan Giggs 1.000 kampe

Næste artikel

Ronaldo overvældet af følelser

ANNONCE