Mourinho overraskede Paddy Crerand

At Jose Mourinho kender alt til Manchester United slog portugiseren en tyk streg under, da han i weekenden overværede Manchester Uniteds sejr over Everton.

Den portugisiske mestertræner Jose Mourinho har aldrig lagt skjul på sin fascination af både Sir Alex Ferguson og Manchester United, men da han i weekenden var på besøg på Old Trafford overraskede han alligevel den tidligere United-spiller Paddy Crerand med sin viden.

Crerand er i en alder af snart 74 år yderst populær på Manchester Uniteds egen TV-kanal MUTV som kommentator og analytiker, men at selv Jose Mourinho kendte til ham overraskede ham en del.

– Han fortlate at han modtog MUTV og Chelsea TV hjemme i Spanien udover kanalerne med italiensk, portugisisk og engelsk fodbold. Jeg havde aldrig mødt ham før, så jeg var meget overrasket da vi blev introduceret før Everton-kampen og han vidste alt om mig, siger en overrasket Crerand til Daily Express.

Crerand spillede for Manchester United i perioden 1963 til 1971 og var således med på det eneste Manchester United-hold, der endnu har slået Real Madrid ud af en europæisk turnering.

Det skete i semifinalen i 1968.

– Vi havde vundet den første kamp på Old Trafford på et mål af George Best, så vi var lidt nervøse før den anden kamp på Bernabeu der dengang rummede 125.000 fans, fortæller Crerand om det United-hold der måtte gå til pausen i returopgøret bagud med 1-3, men kom tilbage i kampen i anden halvleg efter en peptalk fra legendariske Sir Matt Busby.

– Han sagde vi havde prøvet at være defensive og det ikke var sådan Manchester United skulle spille. Han bad os gå ud og prøve igen og tænke på at målscoren var 3-2 istedet for 3-1. Det var hvad der skete.

– De havde en spiller der hed Amancio, som havde været strålende i første halvleg. Men i første minut af anden halvleg gik Nobby Stiles til ham med en tackling, ja det var måske mere et voldelige angreb han kunne være blevet anholdt for i dag. Tro mig. Man havde ikke set noget i den stil før, men man så til gengæld heller ikke noget til Amancio resten af kampen. Dengang kunne man slippe afsted med sådan noget.

Manchester United fik senere i kampen scoret yderligere to gange og var dermed parate til Europa Cup finalen på Wembley, som de bekendt vandt over Benfica.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Video: Gary Neville analyserer United-Everton

Næste artikel

Carrick: Tre mand til for at stoppe Ronaldo

ANNONCE