Officielt: Jason Wilcox er ny teknisk direktør i Manchester United

Jason Wilcox skifter fra Southampton til Manchester United. Her er han blevet ansat som teknisk direktør.

Jason Wilcox er blevet ansat som teknisk direktør for Manchester United med øjeblikkelig virkning. Det har klubben bekræftet.

Wilcox er nemlig blevet frigjort fra sin kontrakt i Southampton, hvor han tidligere var ansat som fodbolddirektør. Dette sker efter flere medier havde rapporteret, at Wilcox var på vej til Manchester, men at Southampton og Manchester United ikke kunne blive enige om en passende pris.

Det førte til, at Jason Wilcox opsagde sit job i den sydengelske klub. Men på trods af dette har United stadig været nødt til at købe Wilcox fri af sin kontrakt. Det er nu lykkedes, og den 52-årige Wilcox nåede derfor blot ni måneder i Southampton.

Han skal i United arbejde med alle tekniske områder af fodboldafdelingen for at opnå de højeste standarder for præstation, fortæller klubben på sin hjemmeside.

Udover en fortid som fodboldchef i Southampton har Wilcox også været akademidirektør i Manchester City, hvor han arbejde sammen med Omar Berrada. Derudover har han som spiller vundet Premier League med Blackburn Rovers i 1995.

1 kommentar
  1. Endnu en brik i det nye spændende setup er på plads…..med rolig og sikker hånd sætter Sir Ratcliffe brikkerne på brættet…det lover godt.

    Men vi mangler stadig at se om den vigtigste brik på spillepladen bliver væltet eller for lov at fortsætte….

    Må nok vente lidt endnu….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Han reddede Alex Ferguson, men kan nu vælte Erik ten Hag

Næste artikel

MEN: Tre nye skader til United - her er truppen, der rejser til London

ANNONCE