Pepe: United er ikke uovervindelige

Det er et velforberedt Real Madrid-mandskab, der onsdag aften tager imod Manchester United. Forsvarsgeneral Pepe ved godt, hvordan Uniteds trusler skal lukkes ned.

Det bliver en krig mellem to af fodbold-Europas allerstørste mandskaber, når Manchester United onsdag aften gæster Santiago Bernabéu og Real Madrid. 

Men selvom United er suverænt i spidsen af den hjemlige liga, og Real Madrid i høj grad halter efter i det spanske, så frygter madrilenerne ikke modstanderen.

– United fører deres hjemlige liga, og de har sig en god sæson, men de er ikke uovervindelige. Det her Real-hold kan slå Manchester United, siger Real Madrid-profilen Pepe ifølge Sky Sports.

Metoderne er på plads

For nok har Manchester United et par farlige herrer oppe foran, men forsvarsstyrmand Pepe frygter ikke for United-angrebet.

– Wayne Rooney og Robin van Persie er nøglespillere, men vi ved, hvordan vi skal stoppe dem. Real-truppen har erfaring, og vi er i stand til at lægge planer op til sådan en type kamp, siger han.

– Van Persie er i inde i en god periode, men det er ikke nemt at score mål imod os. 

Ingen favorit

Hverken Real Madrid- eller Manchester United-lejren tør tage favoritkasketten på på forhånd. Pepe er dog overbevist om, at det ikke er i løbet af første opgør, matchen bliver afgjort.

– Der er ingen klare favoritter, fordi ethvert mål kan ændre på billedet. Vores mission er at få en god målscore på Bernabéu, så vi kan flyve til Old Trafford mere rolige, forklarer Pepe.

– Men jeg er sikker på, at runden bliver afgjort i England.

 

Forrige artikel

Schmeichel: Den bedst mulige lodtrækning

Næste artikel

European night på pubben

ANNONCE