Pogba reflekterer over sine præstationer i april

Paul Pogba er blevet kåret til månedens spiller af Manchester Uniteds fans. Det glæder franskmanden, der fremhæver comebacksejren over Manchester City på Etihad som sit personlige highlight for april.

For anden gang i denne sæson er Paul Pogba blevet kåret til månedens United-spiller. Og efter tre mål og to assists i fem kampe i april, er den tidligere Juventus-spiller også selv godt tilfreds. 

– Jeg er meget glad. Jeg havde en slem skade og missede mange kampe, men nu har jeg det meget bedre, siger Pogba ifølge manutd.com.

– Jeg rammer heller ikke træværket så meget, som jeg gjorde i seneste sæon, og det er jeg også glad for. 

Han fremhæver 3-2-sejren over Manchester City som et højdepunkt – en kamp, som Paul Pogba også selv havde en nøglerolle i. I første halvleg var han så dårlig, at de fleste eksperter i både Danmark og England mente, at han skulle skiftes ud. I anden halvleg scorede han to mål og blev Man of the Match. 

Derudover har han også båret anførerbindet i april, og det er franskmanden stolt over, fortæller han. 

– Det er en ære at bære kaptajnbindet. Bare det at spille i trøjen på Old Trafford er en ære. Jeg var her som akademispiller, og det var en drøm for mig at spille for førsteholdet. Så ja, jeg er meget stolt, siger Paul Pogba. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Podcast: Get well soon, Fergie!

Næste artikel

De udlejede spillere - Part 1

ANNONCE