Politiet takker fansene

Greater Manchester Police melder om et fåtal af problemer i forbindelse med gårsdagens fejring af Uniteds 20. mesterskab.

Der var overordnet set tale om en festlig begivenhed, da spillerne og trænerstaben fra Manchester United i går blev hyldet af indbyggerne i den nordengelske metropol. 

Sådan lyder det fra Greater Manchester Police, der roser arrangementet. 

– Vores estimat lyder på, at omkring 100.000 mennesker deltog i fejringen af holdet i paraden, der strakte sig fra Old Trafford til Albert Square, på trods af det i starten dårlige vejr, som dog ikke lagde en dæmper på stemningen, siger chefansvarshavende ved politiet, John O’Hare, ifølge ITV News. 

– Langt størstedelen af de deltagende opførte sig passende og skabte en fantastisk feststemning. Der var dog desværre nogle stykker, der forsøgte at bryde igennem de afspærringer, som var blevet sat op af sikkerhedsmæssige årsager. Det betød, at yderligere politi- og sikkerhedsmandskab måtte sættes ind, fortsætter O’Hare. 

Af de omkring 100.000 mennesker, der i går var gået på gaden for at fejre Manchester United, blev kun tre mennesker anholdt for forstyrrelse af den offentlige orden. 

Forrige artikel

Wenger: Stridsøksen blev begravet

Næste artikel

Video: Sådan så det ud fra stilladset

ANNONCE