Rangnick: Vi har brug for både spillere og fans i topform mod Atletico

Den berømte 12. mand skal ifølge Ralf Rangnick i spil i morgen, når Atletico Madrid gæster Old Trafford.

Med et godt udgangspunkt fra Madrid skal Manchester United ‘bare’ have en sejr i morgen, når Diego Simeones Atletico Madrid gæster Old Trafford for første gang siden 1991, for at sikre sig videre avancement. Og ifølge Ralf Rangnick skal madrilenerne i den grad mærke, at de er kommet til Manchester, når de træder ind på grønsværen i morgen aften.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi har brug for både spillere og fans i topform i morgen aften. Vores supportere spiller en vital rolle. Der er altid en helt særlig atmosfære på Old Trafford – og især i internationale kampe, siger tyskeren.

– I sidste ende kan de ikke bare ende med at blive vores 12. mand, men vores 13. mand og være en afgørende faktor, understreger Rangnick.

Dog mener han også, at selvom et kogende Old Trafford kan være en hjælp, så er det ikke på supporternes skuldre at afgøre kampen.

– I sidste ende er det jo selvfølgelig op til os. Vi skal skabe momenterne, og så tror jeg, resten bliver gjort af vores fantastiske fans, slutter han.

Med 1-1 i Madrid skal United som sagt bare vinde på Old Trafford for at spille sig blandt de sidste otte i Champions League.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
3
Shares
Forrige artikel

The Telegraph: Nedrivning af Old Trafford er en mulighed

Næste artikel

Romano: United skriver under med Brighton-talent

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
3
Share