Rangnick: Vi har brug for både spillere og fans i topform mod Atletico

Den berømte 12. mand skal ifølge Ralf Rangnick i spil i morgen, når Atletico Madrid gæster Old Trafford.

Med et godt udgangspunkt fra Madrid skal Manchester United ‘bare’ have en sejr i morgen, når Diego Simeones Atletico Madrid gæster Old Trafford for første gang siden 1991, for at sikre sig videre avancement. Og ifølge Ralf Rangnick skal madrilenerne i den grad mærke, at de er kommet til Manchester, når de træder ind på grønsværen i morgen aften.

– Vi har brug for både spillere og fans i topform i morgen aften. Vores supportere spiller en vital rolle. Der er altid en helt særlig atmosfære på Old Trafford – og især i internationale kampe, siger tyskeren.

– I sidste ende kan de ikke bare ende med at blive vores 12. mand, men vores 13. mand og være en afgørende faktor, understreger Rangnick.

Dog mener han også, at selvom et kogende Old Trafford kan være en hjælp, så er det ikke på supporternes skuldre at afgøre kampen.

– I sidste ende er det jo selvfølgelig op til os. Vi skal skabe momenterne, og så tror jeg, resten bliver gjort af vores fantastiske fans, slutter han.

Med 1-1 i Madrid skal United som sagt bare vinde på Old Trafford for at spille sig blandt de sidste otte i Champions League.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
3
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

The Telegraph: Nedrivning af Old Trafford er en mulighed

Næste artikel

Romano: United skriver under med Brighton-talent

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
3
Share