Romano: United skriver under med Brighton-talent

Den 18-årige midtbanespiller Toby Collyer skulle ifølge Fabrizio Romano have skrevet under på en kontrakt med de røde djævle til sommeren 2025.

Manchester United fortsætter oprustningen af deres akademi. Ifølge Fabrizio Romano har Manchester United skrevet kontrakt med den unge englænder Toby Collyer, der hidtil har tørnet ud for Brightons akademi. Collyer skulle eftersigende stå til at få en kontrakt til sommeren 2025.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den 18-årige ungdomlandsholdsspiller har klart flest kampe på den defensive midt, og har tidligere været kaptajn på Englands U16- og U17-landshold.

Collyer tilslutter sig med højest sandsynlighed det allerede meget talentfulde U18-hold, hvor blandt andet McNeill og Garnacho har ført holdet til FA Youth Cup-finalen. Finalen spilles den 30 april, hvor det enten bliver Nottingham Forests og Chelseas U18-hold, United skal møde.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Rangnick: Vi har brug for både spillere og fans i topform mod Atletico

Næste artikel
Anthony Elanga jubler efter sin scoring mod Atletico

Optakt: Manchester United og Atlético brager sammen i Champions League

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share