Redknapp: Rio var et unikt talent

Harry Redknapp var manager i West Ham, da Rio Ferdinand fik debut i 1997, og allerede dengang kunne man se han ville blive en af de bedste forsvarsspillere i Europa.

Rio Ferdinand slog igennem i West Ham under daværende manager Harry Redknapp. Og Redknapp så tidligt hvilket kæmpe potentiale og talent den unge Rio havde.

– Vi vidste fra første dag, at han ville gå hen og blive en specil spiller. Han var hurtig som lynet og eminent med bolden. Han havde det hele, lyder roserne fra Redknapp.

United købte Rio Ferdinand i 2002 fra Leeds, men måtte slippe hele 29 millioner pund for ham. Det kunne dog være gået anderledes, for tilbage i 1996 da Rio var udlånt til Bournemouth fik United øje på ham, og spurgte ind til ham.

– Jeg lånte ham ud til Bournemouth, og United var ude efter ham. Martin Edwards ringede til Bournemouth, og spurgte hvad de skulle have for deres unge midterforsvarer. De havde set ham spille om lørdagen mod Rochdale eller lignende, men vidste åbenbart ikke han blot var på lån.

– De kom derefter til os og spurgte ind til ham, men jeg svarede at han ikke var til salg, da han en dag ville blive den bedste forsvarsspiller i Europa. Med tiden endte han dog i United, fortæller Redknapp.

Med sit stop på landsholdet, vil Ferdinand nu fokusere på at tage et år mere. Han har tidligere sagt, at han skal have en snak med United om en forlængelse. Og i følge Harry Redknapp kan han sagtens fortsætte.

– Folk siger han har tabt lidt hurtighed, det er måske sandt, men han er stadig så hurtig som alle andre. Jeg er sikker på, at han vil gøre et glimrende stykke arbejde, hvis David Moyes kan se ham i hans planer på Old Trafford, fortæller Redknapp.

Forrige artikel

Real og United holdt møde om Rooney og Ronaldo

Næste artikel

Video: Gary Neville interviewer Paul Scholes

ANNONCE