Redknapp: United bliver mestre

Den tidligere Spurs-manager tror på Manchester United som mestre i den nye sæson.

I sin klumme i den engelske avis The Sun spår den tidligere manager i klubber som Tottenham, Portsmouth og Southampton at Manchester United går sejrsrigt ud af den nye sæson i England.

– Erik ten Hag gjorde et godt arbejde i sin første sæson i United og han har haft et godt transfervindue. Jeg har altid beundret Mason Mount, som bliver en stærk tilføjelse til midtbanen, mens Andre Onana er en af de bedste målmænd i verden.
Rasmus Højlund var måske ikke deres førstevalg i starten af vinduet, men han ser lovende ude, skriver Redknapp for avisen.

Han spår top 3 til at blive:

 1. Manchester United
 2. Manchester City
 3. Arsenal

Hvad tror du? Kom med dit bud i kommentarfeltet herunder

1 kommentar
 1. Desværre vinder City igen og sætter ny rekord med 4 titler i streg….deres trup er klart den stærkeste af topklubberne.

  Det er desværre virkeligheden, nok også fordi der ingen konsekvenser er for deres bevidste og gemene snyderi igennem mange sæsoner, den beskidte måde at drive en fodboldklub på har bragt City op på PLs trone og der bliver de, uden dette snyderi ville de måske aldrig have fået Guardiola ind og alle de stjerner der har fulgt siden, og dermed i sidste ende ikke have domineret så suverænt de senere år.

  Men United har mulighed for at overhale Arsenal i stillingen men det bliver tæt i top 4, hvor Liverpool og Chelsea nok ikke har ligeså ringe en sæson som den sidste.

  Tottenham og Newcastle ser jeg ikke slutte i top 4.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen mod Athletic Club

Næste artikel

Facundo Pellistri sikrer uafgjort i Dublin

ANNONCE