Reserve: City – United

Gary Neville spillede 71 minutter og Louis Saha var med hele kampen uden at blive skadet igen. Men det var dog Guiseppe Rossi som stjal billedet. Som det…

Gary Neville spillede 71 minutter og Louis Saha var med hele kampen uden at blive skadet igen.

Men det var dog Guiseppe Rossi som stjal billedet.

Som det næsten er normalt for reserve derbyet, startede begge hold med gode hårde tacklinger, men det var City som kom foran midt i første halveg.

Anton Sibierski modtog bolden fra Bradley Wright-Philips midt på banen lige udenfor for feltet og med et flot skud sendte han bolden forbi Tim Howard.

Kort efter blev det endnu værre for United, da Wright-Philips kunne sætte en inderside på et indlæg fra Miller til 2-0

United var dog ikke klar til at give op, og kort før pausen blev Lee Martin nedlagt i feltet.
Dommeren pegede korrekt på pletten og Rossi var sikkerheden selv, da han sendte Kasper Schmeichel den forkerte vej og reducerede til 2-1

Anden halveg var kun 45 sekunder gammel, da Rossi udlignede.

Uniteds anfører David Fox spillede bolden ud til Markus Neumayr, som istedetfor at tage bolden med ned at linjen, sendte bolden perfekt frem til Rossi som kunne sende i nettet fra 6 meter.

United satte herefter farten lidt ned, og det betød at Tim Howard måtte lave en pragt redning på et skud fra Wright-Philips.

Det gjorde at United igen vågnede op, og efter 71 minutter modtog Saha bolden på midterlinjen.
Han vendte hurtigt rundt og spillede Rossi helt fri foran mål.

Rossi tog et træk og sendte bolden ned i det lange hjørne uden chance for Schmeichel, og endnu et Hattrick til Rossi.

Føringen betød at Meulensteen, som stadig ikke har tabt en kamp med United, sendte Danny Simpson og Kenny Cooper på banen istedetfor Gary Neville og Kieran Richardson.

4 minutter senere var kampen afgjort.

Neumayr tog et hjørnespark som Rossi fik snittet videre til Cooper. Cooper sparkede fladt første gang, og da bolden blev rettet af, af City”s Logan, havde Schmeichel ingen chance.

Saha og Simpson havde hen mod slutningen af kampen begge en chance for at bringe United yderligerer foran, men begge misbrugte de deres forsøg.

United har nu vundet 7 kampe i træk i FA Premier reserve ligaen, og fører den klart med 8 point ned til nummer 2.

United: Howard, Neville (Simpson, 71), Eckersley, Pique, Bardsley, Fox (R Jones, 46), Neumayr, Richardson (Cooper, 71), Saha, Rossi, Martin