Ronaldo genvejen til købene

Det var Manchester Uniteds gode forhold til Cristiano Ronaldos agent, som gjorde, at de i går kunne sikre sig Nani og Anderson. United tøvede med at byde…

Det var Manchester Uniteds gode forhold til Cristiano Ronaldos agent, som gjorde, at de i går kunne sikre sig Nani og Anderson.

United tøvede med at byde på Nani, som er blevet udråbt til et af verdens største talenter, men da Tottenham pludselig bød og samtidig mødte de 14 millioner pund, som Sporting Lissabon krævede, så blev United nødt til at slå til.

Heldigt for United, så snakkede Tottenham ikke til Nanis agent, Jorge Mendes, som også er Ronaldos repræsentant, og da han hørte om buddet, så alarmerede han med det samme United, som straks tog ned og sikrede sig Nani, skriver The Sun.

Også Anderson bliver repræsenteret af Mendes, som altså nu har en gigantinvestering i Manchester United.

Anderson har allerede udtrykt sin glæde over handlen.

“Jeg kan ikke vente til, at jeg skal spille på samme hold som Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney og mange andre.
Jeg kunne ikke forestille mig, at jeg nogensinde skulle komme til at arbejde med Sir Alex Ferguson, men det kommer til at ske nu!” udbryder Anderson ifølge TribalFootball.

Ifølge de nyeste aviser, så var Anderson dyrere end først antaget. 17 millioner pund – og ikke de tidligere nævnte 12 millioner pund – måtte United betale til FC Porto.

Forrige artikel

Hvad nu, United?

Næste artikel

Hargreaves også bekræftet

ANNONCE