Rooney og Cleverley hylder defensiven

Wayne Rooney og Tom Cleverley var ikke sene til at rose Manchester Uniteds bagerste kæde efter 3-0-sejren over Newcastle.

Manchester United har lukket usandsynligt mange mål ind i denne sæson, men på Sports Direct Arena lykkedes det dem at holde nullet for en sjælden gangs skyld. Det lykkedes grundet en bagkæde, som i særdeleshed havde oppet sig, og en keeper, som gjorde sit arbejde.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Wayne Rooney havde et par dage forinden efterspurgt mere koncentration specielt hos bagkæden, og den bøn blev i den grad hørt, og det glæder angriberen.

– Det var et godt resultat. Alle ved, at dette opgør er ét af sæsonens sværeste. Vi mødte op fokuserede, og forsvarede til perfektion. Vi fortjente det fuldt ud. I de første seks kampe af sæsonen har vi ikke forsvaret godt nok – ikke kun bagkæden har haltet, men hele holdet. Denne gang gjorde vi det dog eminent mod et fysiskstærkt mandskab, siger Wayne Rooney til Sky Sports.

Tom Cleverley bakker de rosende vendinger op.

– Når man spiller ude, er ethvert clean-sheet en stor bedrift. Jeg synes, at de bagerste fire gjorde det sublimt, ligesom keeperen også gjorde det.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pardew: van Persie bør straffes

Næste artikel

Van Persie slipper for straf

ANNONCE