Rygte: Ferguson overvejer Nuri Sahin

Manchester United er klar til at kæmpe med London-klubberne Arsenal og Tottenham om Nuri Sahins signatur. Det skriver the Metro.

Luka Modric ligner en ny mand i Real Madrid-trøjen. Skulle kroaten skifte til Los Blancos, så står Jose Mourinho med flere spillere, der bliver skubbet endnu længere tilbage i kampen om spilletid – deriblandt befinder tyrkiske Nuri Sahin sig.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Både Tottenham og Arsenal skulle have fulgt midtbanespillerens situation tæt, men de to rivaler skulle ikke være klar til at smide penge på bordet, men derimod en lejekontrakt gældende for den kommende sæson. Jose Mourinho skulle dog være mere interesseret i at sælge, og der kommer Manchester United ind i billedet.

Avisen gætter ikke på, hvor meget bejlerne må punge op med for en tyrkisk underskrift, men nævner udover de tre engelske klubber også Galatasaray som en mulig konkurrent i kappestriden.  

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lindegaard skifter nummer

Næste artikel

Nulløsning i Oslo

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share