Rygte: United byder på VM-argentiner

Ifølge sportsmagasinet O’Jogo har Manchester United smidt et bud på 16 millioner pund til Portugal for Sporting Lissabons Marcos Rojo.

Manchester United har allerede brugt godt 31 millioner pund på en venstreback denne sommer i form af Luke Shaw, men har til gengæld også taget afsked med både Patrice Evra og Alexander Büttner, hvorfor Louis van Gaal tilsyneladende vil forstærke sig på den position.

Marcos Rojo repræsenterede Argentina under VM i Brasilien, og det gjorde han så godt, at også Arsenal, Liverpool og Southampton skulle være særdeles interesserede. Sidstnævnte skulle fornyligt have fået et bud på 13 millioner pund afvist.

Louis van Gaal skulle være ekstra opmærksom på at lave et kup i det portugisiske idet Rojo også kan agere centerforsvar i det system, som hollænderen er i færd med at implementere på Old Trafford.

Med til historien hører, at spilleren er 75% ejet af en investeringsfond ved navn Doyen, hvilket kan besværliggøre en handel. Rygterne går på, at United vil smide 9,5 millioner pund nu og her, og at de resterende 6,5 millioner vil falde løbende.

Forrige artikel

Van Persie sælger flest trøjer

Næste artikel

Neville tvivler på United-guld

ANNONCE