Sheringham: Kane burde overveje United

Harry Kane skal grundigt overveje de tilbud, han meget muligt kan få fra de store klubber til sommer, lyder rådet fra Teddy Sheringham.

Harry Kane bragede igennem ud af ingenting, da han sidste sæson scorede 21 mål i Premier League – kun overgået af Sergio Agüero. I denne sæson har englænderen nettet 22 gange, og al snak om, om han var en døgnflue er forstummet.

Nu fortæller diverse rygter også, at de store klubber har følere ude på den varme angriber heriblandt Manchester United. Den tidligere United og Spurs-angriber Teddy Sheringham rådgiver Kane til at gribe en af de muligheder, han får.

– De store klubber er parate til at sprænge banken for at hente ham, er jeg sikker på. Det virker, som om han vil score, hver gang han har bolden, udtaler Sheringham ifølge goal.com.

– Om han skal skifte, ved jeg ikke, da det handler om timing. Men hvis du ikke tager chancen, når en af de helt store klubber spørger, så er det en anden angriber, der skifter til United eller Madrid, og så kan der gå fem år, før du får chancen igen.

Harry Kane og Tottenham er klar til at tage imod United på White Hart Lane senere i eftermiddag i en meget vigtig kamp for begge klubber.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Optakt: Tottenham Hotspur – Manchester United

Næste artikel

Nani fik ingen chancer af Van Gaal

ANNONCE