Shilton: Rio er færdig for England

Rio Ferdinand har formentlig spillet sin sidste landskamp for England, mener den tidligere målmand Peter Shilton.

Rio Ferdinand og det engelske landshold er efter alt at dømme et overstået kapitel. 

Sådan lyder den kontante melding fra den tidligere landsholdsmålmand Peter Shilton, der kalder Ferdinands optræden op til San Marino-kampen for en farce. 

Her valgte den 34-årige forsvarsspiller at melde afbud i 11. time med henvisning til sin lange skadeshistorik – for derefter at rejse til Doha for at agere ekspertkommentator hos Al-Jazeera. 

– Det var en farce. Det var ikke rigtigt, og det var ikke den rette forberedelse. Roy Hodgson klarede det dog fint, og han overdrev ikke situationen, siger Shilton til Talksport. 

– Det er svært at se ham (Ferdinand, red.) gøre comeback for England efter dette. Han bliver ikke yngre. Det ville have haft brug for ham mod Montenegro, for det er en vital kamp. Men i og med at han ikke er der, må man spørge sig selv, om hans tid på det engelske landshold er forbi, fortsætter 64-årige Shilton.

Smædesange og fordømmelse

Rio Ferdinand var hurtig til at forsvare sin beslutning, da kritikken begyndte at brede sig i medierne

Alligevel var de medrejsende engelske fans til på nakken af United-spilleren kampen igennem med diverse smædesange – en handling, der mødte forståelse fra Liverpool-kaptajnen Steven Gerrard efter slutfløjtet. 

Heller ikke Talksports fodboldekspert Stan Collymore, der selv har en fortid i Liverpool, var imponeret over Ferdinands valg. 

I en klumme i gårsdagens Sunday People udtrykte han ligeledes forståelse over for fansenes frustrationer, ligesom han dømmer Ferdinand færdig på landsholdet.  

Forrige artikel

Begovic smigret over United-interesse

Næste artikel

Desperate Anderson vil væk

ANNONCE