Sir Alex: Træd udenfor og du er død!

Sir Alex Ferguson lægger ikke skjul på at han varetager fuld kontrol over spillerne i Manchester United, og træder man udenfor, så er man dødsens.

Sir Alex Ferguson slår i Harvards business case fast, at han ikke accepterer hvis nogen spillere træder udenfor fælleskabet og ikke mindst managerens kontrol.

Gennem Sir Alex Fergusons 26 års karriere i Manchester United er spillerne gået fra at være forholdsvis rige til at være multimillionærer med et hold af agenter, rådgivere og andet bag sig.

Opgør har der da også været. Hvem husker ikke David Beckham, Roy Keane eller Ruud van Nistelrooys exit fra klubben.

– Man må aldrig miste kontrollen. Ikke når du arbejder med 30 topprofessionelle mennesker, som alle er millionærer. Og hvis nogen træder udenfor min kontrol, så er de dødsens, slår Ferguson fast i blot et af de mange interessante interviews, som Harvards professorer fik lov til at lave med skotten.

– Når jeg arbejder med de største spillere, gør jeg dem altid opmærksom på, at hårdt arbejde er et talent i sig selv. De er forpligtet til at arbejde hårdere end alle andre, og kan de ikke længere bidrage med den disciplin, som vi søger, så er det ud af vagten. Jeg er kun interesseret i spillere, som virkelig brænder for at spille i United, og som er dårlige tabere som jeg selv, slår han også fast i casen, som vi tidligere har dækket i en række artikler:

Ferguson: Gill mit bedste forhold

Spillerne smides i solarium

Fergie roser Mourinho og Guardiola

Vil ikke lade City vinde to gange!

Ferguson: Vil kun have dårlige tabere

Afslører aldrig holdet før 2 timer før kampstart

Forrige artikel

CL-lodtrækning klokken 11:30 i dag!

Næste artikel

100 procent identisk lodtrækning!

ANNONCE