Solskjær får testimonial-kamp

Manchester United-fans kan måske komme til at opleve Ole Gunnar Solskjær en ekstra gang. Ihvertfald ventes den norske legende, som i dag lagde støvlerne…

Manchester United-fans kan måske komme til at opleve Ole Gunnar Solskjær en ekstra gang.

Ihvertfald ventes den norske legende, som i dag lagde støvlerne på hylden, at få tildelt en testimonial kamp efter godt og vel 11 års tro tjeneste.

“I løbet af foråret vil en komité af venner blive nedsat for at arrangere en testimonial for Solskjær. Antageligt vil den ligge i slutningen af indeværende sæson eller før sæsonstart,” siger Stuart Mathieson fra Manchester Evening News til det norske website E24.

Tidligere blev testimonial-kampe tildelt spillere efter 10 års tjeneste og herefter givet overskuddet fra kampen, så de kunne tage på pension med penge i kassen, men med nutidens høje lønninger, så bliver overskuddet ofte givet til velgørenhed efter spillerens ønske.

Ifølge Mathieson, så vil det kunne indbringe Solskjær, som er ambassadør for Unicef, over 5 millioner pund.

Allerede nu kan man hos Bet24 i Norge oddse på hvornår kampen bliver afholdt, men det bliver ligeså spændende at se hvem United og Solskjær inviterer.

“United har haft tradition for at invitere Celtic eller Manchester City. Real Madrid eller Barcelona ville nok trække flest tilskuere, men jeg tror Bayern München vil være det morsomste for Solskjær,” siger MEN-journalisten.

Forrige artikel

Ole mindes manges store stunder i de sidste 11 år.

Næste artikel

Rygter om Solskjær-hyldest på lørdag

ANNONCE