Solskjær: Hvis du kun arbejder på solskinsdage, når du aldrig dit mål

Ole Gunnar Solskjær stod ret for en række journalister efter dagens 1-0-nederlag til Newcastle. Nordmanden skulle blandt andet forsøge at forklare det pinlige udebane-nederlag og den dårlige stime, som Manchester United er inde i.

Oles bus kører ikke længere så smurt, som den gjorde i begyndelsen af hans United-managerkarriere. Og sådan har det været i et stykke tid nu.

I dag var endnu en sort dag i Solskjærs Manchester United-projekt. “De Røde Djævle” tabte 1-0 på St. James Stadium til et middelmådigt Newcastle-hold.

– Vi er skuffede. Vi manglede nogle nøglespillere, men det er ikke en undskyldning. Spillerne arbejder hårdt og løber deres sokker af, men i øjeblikket er vi i en position, som vi ikke er vant til. Nogle af drengene mangler en smule fatning, og vi skaber ikke nok chancer, udtalte Solskjær blandt andet til Sky Sports efter aftenens opgør. 

Solskjær er dog udemærket klar over, at han er manden som sidder med ansvaret for at rydde op i de dårlige resultater.

– Heldigvis for os er der nu landsholdspause. Vi vil sætte os ned, og forhåbentlig vil vi få en række spillere tilbage. Det er mit ansvar. Jeg er nødt til at få styr på det og klare op i drengenes hoveder.

United-manageren blev også spurgt ind til, om han ved, hvordan han skal løse den spillemæssige krise, som hans hold er inde i.

– Løsningerne på problemerne? Det er et ‘million dollar question’. Hvis du kun arbejder på solskinsdage, når du aldrig dit mål.

Om Solskjærs analogi om solskinsdage holder, må tiden vise. Faktum er dog, at United går til landsholdspause i den størst mulige regnvejrsbyge. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Spillerkarakterer: Ingen mand over det middelmådige

Næste artikel

Skadesramt Greenwood melder fra til U21-landsholdet

ANNONCE