Spillerkarakterer: Ingen mand over det middelmådige

Centerforsvaret bliver med en middelmådig indsats de bedste mand på banen i dag. For alle mand i offensiven falder hammeren hårdt.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke kunne være dårligere

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – Dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – Dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner 

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

David De Gea – 5
De Gea har kun 1 redning at lave hele kampen, og er relativt prisgivet ved Newcastles mål. En stille dag på kontoret for spanieren.

Diogo Dalot (ud 60) – 4

Dalot blev sat på prøve defensivt af en livlig Saint-Maximin. Han havde ikke helt styr på ham og bidrog ikke med meget offensivt. Udgik med skade efter en times spil.

Axel Tuanzebe – 5 (MoM)

Tuanzebe så fornuftig ud i midterforsvaret sammen med Maguire. Læste flere farlige situationer godt og stoppede dem. Også fin med bolden hvor han af og til prøver fremadrettede afleveringer.

Harry Maguire – 5

Maguire så sådan set fin ud defensivt, og han har de bedste passing-stats for United i dag, men det trækker simpelthen ned at misbruge så stor en chance. Bortset fra det er han faktisk en af Uniteds mest offensivt tænkende spillere med sine pasninger – hvilket er bekymrende.

Ashley Young (ud 86) – 5

Ashley Young skulle retvis have haft en assist da Maguire brændte. Men hans dødbolde var bortset fra den ene gang aldrig rigtig skarpe. Dog en af de Unitedspillere der skiller sig bedst af med bolden i dag.

Scott McTominay – 3

McTominay blev som den ene del af midtbanen totalt overløbet af Newcastles kontraer. Han viste heller ikke meget på bolden i dagens anledning. Når holdet spiller skidt har McTominay ofte vist karakter og gode takter. I dag magtede han ikke opgaven.

Fred – 2

En decideret elendig præstation af Fred. Forvirret når modstanderen har bolden og det mest tydelige symbol på Uniteds midtbaneproblemer. Spillede konsekvent kun tilbage eller sidelæns i hele kampen. Det ser instinktivt ud hos ham, han når end ikke at overveje at der findes andre løsninger. Den Champions League erfaring han har er ikke blevet overført med til Manchester.

Andreas Pereira – 3

Skidt præstation af Pereira på højrefløjen hvor han ikke hører hjemme. Gav bolden væk for mange gange, og kunne generelt ikke finde sine medspillere på modstanderens banehalvdel. Er en af flere spillere der ikke ser ud til at vide hvad han skal gøre når han har bolden.

Juan Mata (ud 66) – 3
Usynlig. Når Solskjær vælger at spille 4-2-3-1 ofrer han et defensivt element ved at have en 10’er på banen. Når det er tilfældet skal den spillere indgå i spillet og kreere for sine medspillere. Det har Juan Mata endnu ikke formået at gøre overbevisende i denne sæson, og slet ikke her til eftermiddag. 41 berøringer er bare ikke nok for en kreativ spiller.

Daniel James – 3

James kæmper og kæmper men kvaliteten var der ikke i dag. Ligesom alle andre offensivspillere klikkede han ikke med nogle af sine teammates. Prøver de små kombinationer men de sidder der ikke, kun 13 gange ud af 34 rammer han en holdkammerat i dag. Det giver en præcision på 65%, det er ikke godt nok. Var dog tæt på at få en assist da Schär clearer hans indlæg foran fødderne på Rashford.

Marcus Rashford – 3

Hvad er der sket med dig Marcus? Han tilbyder sig ikke nok og ser ekstremt frustreret ud. Måtte trøstes af Tuanzebe ved halvleg efter han kun havde haft 9 berøringer. Til hans forsvar får han ikke meget at arbejde med, men det er også op til ham selv at finde positioner hvor han kan have indflydelse på spillet. Kan ikke huske hvornår han sidst har sat en mand af.

Indskiftere:

Marcos Rojo (ind 60) – 4

Rojo nåede ikke at vise hverken fra eller til i kampen. Men ser dog ikke helt skarp ud ved Newcastles mål hvilket trækker ned.

Mason Greenwood (ind 66) – 5

Indgår i en fin lille kombination med Young og får senere dirigeret et tamt hovedstød på mål. Men når ikke at have nogen seriøs indflydelse på kampen.

Tahith Chong (ind 86) – UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville: United har taget et skridt bagud

Næste artikel

Solskjær: Hvis du kun arbejder på solskinsdage, når du aldrig dit mål

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share