Spillerkarakterer: Fred var den mindst ringe

Om det skyldtes for meget champagne, præstationsangst over udsigten til at kunne vinde tre på stribe for første gang i et år eller noget helt tredje, så var der ikke rigtigt nogen som for alvor ramte dagen for Manchester United her på den første dag i det nye årti. Fred var den mindst ringe hos United, hvor ingen spiller får over karakteren 6.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – Dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – Dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

De Gea – 4
Spanieren havde ikke rigtigt noget at stille op på de to mål. Havde dog et dårligt udspark i første halvleg, som førte til et skud på stolpen. Havde ikke de store redninger derudover. 

Wan-Bissaka – 4
Wan-Bissaka forsøgte sig mere rent offensivt, end han plejer uden, at det rigtigt førte til det store. Havde en fin kamp, hvor han dog ikke var så iøjnefaldende rent defensivt, som han plejer at være. Missede desuden en tackling mod kampens slutning, hvilket vel nærmest aldrig er sket før for højrebacken. 

Maguire – 3
Muligvis Maguires ringeste præstation for United. Havde store problemer i første halvleg med Arsenals fart og blev af flere omgange rundet af både Pepe og Lacazette. Skal dog have ros for ikke at lade sig slå ud og spilel sig væsentligt op i løbet af kampen. 

Lindelöf – 4
Svenskeren gjorde det fint i anden halvleg, hvor han stod for meget af Uniteds opspil. Havde dog ikke verdens bedste første halvleg, men han var bedre end sin kollega i midterforsvaret. 

Shaw – 4
I sidste kamp mod Burnley blev Brandon Williams kåret til banens bedste , og Luke Shaw skal altså til at se sig over skulderen, hvis ikke han vil overhales som Uniteds foretrukne venstreback. Leverede endnu en jævn indsats uden noget bemærkelsesværdigt hverken negativt eller positivt, og spørgsmålet er, om det er godt nok. 

Matic – 5 (ud 80)
Udemærket præstation fra serberen, som dog ikke har den fart længere, som man ønsker sig af en Manchester United-spiller. Leverede egentlig en fin arbejdsindsats og noterede sig også samtidig for Uniteds velnok bedste detalje, da han drejer rundt om sig selv, snyder et par Arsenal-spillere og og viser skarpt overblik, da han sender Andreas Pereira i dybden, fri med Arsenal-keeperen. Blev udskiftet for Mata med 10 minutter igen og man kunne ikke mærke, at United blev mere kreative som følge deraf. 

Fred – 5 (Uniteds bedste)
Det var slet ikke alt, der lykkedes for brasilianeren og det var heller ikk tilnærmelsesvis det samme niveau, som han viste forleden mod Burnley. Men på en midtbane, som led gevaldigt under manglende kreativitet og fart, var Fred den der tog mest ansvar med flest berøringer, næstflest afleveringer, flest indlæg og flest bolde i dybden af alle på Uniteds hold. Fred kan overordnet set være sin indsats bekendt, men manglede tydeligt sin faste makker, Scott McTominay ved sin side. 

Lingard – 2 (ud 57)
Skidt præstation af Jesse Lingard, som aldrig for alvor fik sat noget positivt aftryk på kampen. Der kom stort set ingenting fra offensivspilleren, hvilket betød, at det var sparsomt med leverancer til de forreste tre for United. Blev taget ud efter en times spil. 

Rashford – 4
Det var bestemt ikke Rashfords bedste kamp her til aften. Virkede uskarp og fik aldrig gang i sit spil og led også under, at han næsten ikke fik noget at arbejde med. Leverede dog en fin arbejdsindsats.

James – 3 (ud 57)
Det var ikke meget, som den unge waliser lykkedes med her til aften. Blev taget ud efter en time, uden at have efterladt noget rigtig aftryk på kampen. 

Martial – 5
Rædsom første halvleg fra franskmanden, hvor han virkede ugidelig og uoplagt. Var dog langt bedre efter pausen, hvor han var Uniteds klart mest farlige mand med flere gode driblinger. Det sidste slutprodukt manglede dog for fransmanden ligesom for resten af United. 

 

Indskiftere: 

Greenwood – 4 (ind 57)
Fik sendt et kvalificeret skud afsted, hvilket var mere, end de fleste andre United-spillere formåede. Men gjorde derudover ikke det store væsen af sig og nåede ikke for alvor at sætte et afgørende aftryk på kampen. 

Andreas – 5 (ind 57) 
Kom ind med meget mere energi og gåpåmod, end Jesse Lingard og kom øjeblikkeligt efter sin indskiftning frem til en farlig chance. Gjorde en forskel uden rigtigt at gøre forskel alligevel dog. 

Mata – UB (ind 80)

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

United indleder det nye år med et nederlag

Næste artikel

Maguire: Kontinuerlighed er nøglen til top fire

Relaterede artikler
Total
0
Share