Maguire: Kontinuerlighed er nøglen til top fire

Harry Maguire udtrykte sin frustration med Uniteds svingende præstationer efter nederlaget til Arsenal.

Harry Maguire og Manchester United led her til aften et skuffende nederlag på Emirates Stadium.

Arsenal var det dominerende hold i første halvleg, hvor særligt deres intensitet i presspillet var Uniteds langt overlegent.

Harry Maguire blev interviewet efter kampen, og her erkendte han at Arsenal var bedre med og uden bold i det meste af første halvleg:

– Det er skuffende at tabe kampen. Jeg synes vi startede godt, i de første ti minutter. Vi havde et par angreb og skulle have været mere kliniske. De scorede med deres første rigtige anbreg, og derefter var de på toppen resten af halvlegen. De spillede med høj intensitet, aggresion og afleverede bolden meget bedre end os.

Harry Maguire har tidligere i denne sæson kritiseret sig selv og resten af forsvaret for at lukke for mange mål ind på dødbolde. Endnu en gang gik det galt ved et defensivt hjørnespark. Sokratis scorede efter at Lacazette havde sneget sig fri ved forreste stolpe og headede den ind i feltet. Uniteds markeringer på dødbolde er for sløsede. Harry Maguire er ikke selv tilfreds med den dårlige statistik fra dødbolde:

– Deres andet mål var skuffende. Vi lukker alt for mange mål ind på dødbolde. Vi bliver nødt til at gøre de simple ting ordentligt. Det koster os et mål, og derefter blev det en for stor opgave for os i anden halvleg. Vi prøvede og prøvede men det var ikke godt nok.

Maguire tror stadig på en fjerdeplads eller højere, men som han understreger kræver det langt mere kontinuerlighed i præstationerne:

– Vi skal finde kontinuitet mellem nu og slutningen af sæsonen, og så kan vi finde os selv i top fire. Hvis ikke vi bliver mere stabile sker det ikke. Første halvdel af sæsonen har været for meget op og ned. Vi bliver nødt til at begynde at få flere sejre i træk.

Manchester United får mulighed for at forstærke ligapositionen om 10 dage på Old Trafford mod nedrykningstruede Norwich City, men inden da venter to svære kampe. Lørdag d. 4. januar venter den første runde i FA Cuppen på Molineux mod Wolverhampton Wanderers. Tre dage senere er det første af to derbys mod Manchester City i EFL Cup semifinalen.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Fred var den mindst ringe

Næste artikel

Solskjær: De var klogere end os

ANNONCE