The Telegraph: Dette er Wilcox’ to fornemmeste arbejdsopgaver

Manchester Uniteds nye tekniske direktør Jason Wilcox får til opgave at definere klubbens spillestil. Derudover skal han auditere Erik ten Hag i den resterende del af sæsonen.

– Han vil arbejde med alle tekniske områder i fodboldafdelingen for at opnå de højeste standarder for præstationer.

Sådan lød det fra Manchester United, da man i fredags annoncerede, at Jason Wilcox var blevet ansat som teknisk direktør med øjeblikkelig virkning.

Men hvad betyder det egentlig? Det er The Telegraph kommet lidt nærmere. Avisen skriver nemlig, at Jason Wilcox først og fremmest får ansvaret for at definere en klar fodboldfilosofi i klubben. Samtidig skal han sikre, at klubbens rekruttering er i tråd med den fastlagte spillestil.

Jason Wilcox kommer dog utvivlsomt til at arbejde tæt sammen med Dan Ashworth i det arbejde, når han altså på et tidspunkt tiltræder som sportsdirektør.

53-årige Wilcox kommer fra et job som sportsdirektør i Southampton. Forinden var han akademidirektør i Manchester City, hvor han kender Omar Berrada fra.

Erik ten Hag er til eksamen

Derudover kommer Wilcox til at følge Erik ten Hag nøje i den kommende periode. The Telegraph skriver, at Uniteds manager på nuværende tidspunkt er til eksamen. Han skal overbevise Wilcox om, at han skal beholde sit job.

Derfor kommer klubbens nye tekniske direktør til at overvære træningspas og holde samtaler med Erik ten Hag, spillere og ansatte. Han skal identificere, om Erik ten Hag kan få succes, hvis klubben får skabt den rette struktur rundt om ham. Men han skal også finde frem til, om der er opbakning til den hollandske manager i spillertruppen.

Ifølge avisen ønsker klubben at tage en beslutning om Erik ten Hags fremtid umiddelbart efter denne sæson.

The Telegraph skriver dog, at den sportslige ledelse ikke på nuværende tidspunkt har en klokkeklar kandidat til at overtage Erik ten Hags job.

Hvad er alternativerne til Erik ten Hag? Vi giver dig her vores fem bedste bud

 

1 kommentar
 1. Evaluering.

  Tja EtHs pinlige kritik af pressens kritik af Uniteds præstation mod Coventry står i skærende kontrast til vores elskede og savnede legendariske Gaffer Sir Alex Ferguson.

  Efter hans daværende klub Aberdeen, inden United æraen, havde vundet den Skotske Pokal finale over Rangers blev han af en jounalist ønsket tillykke med sejren….svaret fra den unge Alex Ferguson …”we were a disgrace”

  Og så fik den ikke for lidt, dette mens han stadig stod på grønsværen lige efter slutfløjtet…

  Selvindsigt og klasse, Alex Ferguson var ikke bange for at sige det han mente om sine spilleres præstation.

  Hold op hvor jeg savner den mand på sidelinjen, bevares han kunne tabe hatten, men hans dedikation og krav til sine spillere kunne ingen andre matche dengang og ikke mindst hans kærlighed til Manchester United FC

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Optakt: Manchester-derby i aften i U18 Premier League Cup-finalen

Næste artikel

Optakt: Den dårlige eftersmag skal skylles væk

ANNONCE