Troy Deeney: Jeg har stor respekt for Ighalo

Watford-kaptajnen Troy Deeney, der tidligere har delt omklædningsrum med Uniteds nye lejesvend Odion Ighalo, har kun rosende ord til overs for nigerianeren.

Deeney er glad på Ighalos vegne om et skifte tilbage til Premier League. Et skifte, som han kalder en barndomsdrøm, der går i opfyldelse. 

– Han er en god ven [Odion]. Jeg har massere respekt for ham. Når folk lærer hans baggrund at kende, vil de få øje på en mere menneskelig side af ham, fortæller Deeney. 

– Han er også en talentfuld spiller. Han har virkeliggjort sin barndomsdrøm med et skifte til hans barndomsklub, så man må tage hatten af for ham. 

Deeney erindrer en munter historie fra deres fællestid i Watford, da ham og Ighalo skulle møde United. 

– Da vi spillede mod United [i 15/16-sæsonen], var Ighalo opsat på at score – særligt efter han havde scoret mod Liverpool. 

– Han havde omkring 19 skud på mål i den kamp. Han var desperat efter at score mod United. Han burde nok have aflveret bolden til mig et par gange, og vi kunne have vundet. 

– Jeg fortalte ham, at han skulle slå koldt vand i blodet før kampen, men jeg var ikke så sød ved ham efter kampen. Vi griner af det nu. Jeg ønsker ham alt det bedste, afslutter Deeney.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

McTominay har fået gode førstehåndsindtryk af Bruno og Ighalo

Næste artikel

Ighalo gået ned i løn for at spille i United

ANNONCE