U21: Drømmemål af Wilson

Uniteds u21-hold vandt i går med 3-0 hjemme på Old Trafford mod Aston Villa, blandt andet takket være et drømmemål af James Wilson.

I lørdags var han på bænken mod Newcastle, men unge James Wilson kom ikke på banen. Det var første gang angriberen var med i truppen hos førsteholdet, og en form for belønning efter han har haft en fremragende sæson for u18 og u21-holdene, samt for u19-holdet i UEFA Youth League.

I går spillede Wilson så med for u21-holdet, der var på hjemmebane mod Aston Villa. For at holde fast i håbet om at nå top fire og dermed en plads i slutspillet, krævede det en sejr til Warren Joyce og hans unge mandskab. Og den kom sikkert i hus, efter en fornem præstation af United på Old Trafford.

kampen i går gav også comeback til Jonny Evans, der har været ude i en periode med en skade. Den nordirske forsvarsspiller gjorde det fint og fik lidt over en time på banen. Dermed er han i spil til de sidste kampe i sæsonen for David Moyes, og giver flere alternativer i den bagerste kæde, som har været hådt ramt af skader i foråret.

Først åbnede James Wilson scoringen med et fantastisk langskud, hvor han med venstrebenet sendte bolden op i hjørnet. Super mål af Wilson, der meget vel kan få debut for Moyes og co i denne sæson. Senere i første halvleg ville også Joe Rothwell lege med, og han sendte ligeledes et flot langskud afsted mod mål, uden chance for Villa-keeperen.

Rothwell har også haft en god sæson på u21-holdet, hvor han virkelig har blomstret på midtbanen, efter et par år med skader og sygdom. I anden halvleg lukkede og slukkede Saidy Janko, da han bankede bolden op i nettaget. Tre gode mål, og generelt en god præstation af United-holdet.

U21-holdet har tre kampe tilbage af sæsonen, Tottenham ude, Norwich hjemme og Reading ude, inden et eventuelt slutspil. Pt er United nummer syv med 32 point for 18 kampe, hvilket er tre-fire point færre end de aktuelle tophold, der dog har spillet flere kampe end United.

United u21 3 – 0 Aston Villa u21: Ben Amos; Guillermo Varela, Jonny Evans (65′ Donald Love), Patrick McNair, Reece James; Saidy Janko, Charni Ekangamene (81′ Jack Rudge), Ben Pearson, Joe Rothwell, Andreas Pereira; James Wilson (77′ Louis Rowley).

Ubenyttede reserver: Pierluigi Gollini og Joshua Harrop.