U21: Snæver sejr mod Arsenal

Et tidligt mål af Ro-Shaun Williams var nok, da Uniteds reserver her til aften slog Arsenal med 1-0.

Warren Joyce og hans unge mandskab fik i dag besøg af Arsenal i Premier League 2. Sidste uge blev det til 1-1 mod Liverpool, mens det allerede på fredag gælder en tur til Tottenham. Så i et ellers noget ustabilt kampprogram, er der pt tæt pakket med opgør til reserverne.

United spillede i dag en ganske udemærket kamp mod “The Gunners”, og kampens enlige scoring faldt allerede efter små ti minutters spil. Et hjørnespark endte ved Ro-Shaun Williams, der headede kuglen sikkert i kassen fra bagerste stolpe.

Kort før kick-off kom Demetri Mitchell ind i stedet for Scott McTominay, der fik problemer under opvarmningen. Og netop Mitchell spillede en god kamp offensivt, hvor han var med i flere farlige angreb for United.

Defensivt var det endnu engang anfører Axel Tuanzebe, der dominerede og spillede en flot kamp. Mon ikke vi snart ser den unge stopper på førsteholdet?

Også stor ros til Joe Riley, som var dagens Man of the Match. Riley leverede en fornem indsats på backen, både defensivt og i flere gode aktioner i offensiven. Ligeledes var Joshua Harrop endnu engang hårdtarbejdende på midtbanen, og var tæt på at fordoble Uniteds føring ved et par lejligheder.

Det blev dog ved 1-0 og en god sejr til United, der nu er midt i rækken, med et stykke vej op til topholdene Everton, Southampton og Liverpool.

UNITED: Sam Johnstone; Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebe, Regan Poole, Joe Riley, Joshua Harrop, Matthew Willock (86′ Charlie Scott), Matthew Olosunde, Devonte Redmond, Sadiq El Fitouri, Demetri Mitchell (67′ Tosin Kehinde).

Reserver: Kieran O’Hara, Callum Whelan, Darren Buffonge.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rashford blev slået af Sanches

Næste artikel

Optakt: Tid til revanche mod City

ANNONCE