U21: Solskjær overværede medrivende kamp

Ole Gunnar Solskjær var på lægterne, da holdet, han tidligere var træner for, til aften spillede 3-3 mod Southampton.

Ole Gunnar Solskjær var en af 408 tilskuere, som så med, da de to øverst placerede hold i u21-holdenes Gruppe 2 mødtes på Moss Lane.

Den norske legende var muligvis til stede for at se nærmere på sin landsmand Joshua King, som rygtes på vej væk fra Manchester. Og King gjorde sig rigtig godt bemærket i aftenens kamp. Allerede i det tredje minut var han med i opspillet, der bragte United i front. Fra en position i venstre side lagde King bolden ind til Jesse Lingard, som fyrede af fra kanten af feltet. Skuddet blev rettet af og snød fuldstændig Artur Boruc i Southampton-målet.

United havde chancerne til øge føringen før pausen, men hverken Bébé eller King havde den fornødne skarphed til at finde netmaskerne.

I stedet fik Southampton vendt kampen på hovedet i anden halvleg. To næsten identiske scoringer bragte gæsterne foran 2-1. Ved begge mål blev bolden lagt ind i feltet fra venstre side, og ved begge scoringer blev Tyler Blackett overvundet af Jake Sinclair i luftrummet. To hovedstødsscoringer fra Scott Sinclairs lillebror.

Målene fik konsekvenser for Blackett, der med det samme efter scoringen til 1-2 blev taget af banen. Kort efter blev der igen bragt balance i regnskabet. Larnell Cole førte bolden frem og afleverede til Lingard i feltet. Cole fik med det samme bolden tilbage, og så var han alene med Boruc, og herfra svigtede Cole ikke. 2-2.

Efter 78 minutter blev Frédéric Veseli skiftet ind, og efter ti minutter på banen scorede han sit første mål i den røde trøje. King havde bolden ved mållinjen i venstre side, og med et elegant indlæg fandt han Veseli, der helflugtede kuglen i mål ved den nærme stolpe.

Det lignede en sejr til United, men dybt inde i dommerens tillægstid fik Southampton sikret sig det ene point. De fire tillagte minutter var netop løbet ud, da Joe Curtis forsøgte sig fra distancen med et fladt skud. Pierluigi Gollini fik fingrene på forsøget, men kunne ikke forhindre bolden i at gå i mål via stolpen. Kampen endte 3-3, og der er dermed status quo i toppen af gruppen. United har elleve point efter fem kampe, mens Southampton har ni efter seks kampe.

Manchester United 3-3 Southampton

3’ 1-0, Jesse Lingard (oplæg: Joshua King)

62’ 1-1, Jake Sinclair (oplæg: Ben Reeves)

66’ 1-2, Jake Sinclair (oplæg: Luke Shaw)

70’ 2-2, Larnell Cole (oplæg: Jesse Lingard)

89’ 3-2, Frédéric Veseli (oplæg: Joshua King)

90+5’ 3-3, Joe Curtis

Udskiftninger

67’ Ud: Tyler Blackett – Ind: Sean McGinty

78’ Ud: Bébé – Ind: Frédéric Veseli

90+3’ Ud: Joshua King – Ind: Reece James

Celtic-profil: Dejligt at have Fletcher tilbage