United indgår sponsorat med Ekspres Bank

Danske Ekspres Bank bliver ny sponsor for Manchester United. En aftale, som blandet andet byder på et eksklusivt kreditkort og fordele for bankens kunder.

Manchester United har de seneste år indgået mange – og til tider mærkelige – sponsorater, og nu er turen kommet til den danske banksektor.

Onlinebanken Ekspres Bank har indgået et 4-årigt sponsorat af verdens stærkeste fodboldbrand. En aftale, der vækker glæde hos klubbens kommercielle direktør, Richard Arnold. Han fremhæver blandt andet Jesper Olsen, John Sivebæk og især Peter Schmeichels meritter i klubben.

– Derudover har danskerne altid vist fremragende support, og dette sponsorat vil hjælpe os med at engagere os yderligere i vores danske følgere, som tæller en syvendedel af Danmarks befolkning, siger han til klubbens officielle hjemmeside.

– Ligesom Manchester United er Ekspres Bank ambitiøse og fortsætter med at udforske og udvide til nye potentielle områder. Vi er glade for at tilbyde Ekspres Banks første fodboldkreditkort og ser frem til et succesfuldt partnerskab.

Nyt kreditkort

Som Richard Arnold siger, omfatter aftalen blandt andet, at banken kan tilbyde sine kunder det eksklusive ‘Ekspres Bank Manchester United Credit Card’. Desuden kan kunder deltage i lodtrækninger om kampbilletter til Old Trafford eller muligheden for at se holdet træne.

Det er ikke kun klubbebs kommercielle direktør, der er begejstret. Administrerende direktør i Ekspres Bank John Poulsen kan næsten heller ikke styre euforien.

– Ekspres Bank har 25 års erfaring i Danmark og har en stærk grundlag for at tilbyde Visa-kort, som appellerer bredt til det danske marked. Jeg ser frem til at følge kortet tæt i de kommende måneder – og til at få mit eget selvfølgelig!

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Owen tror på United-triumf i CL

Næste artikel

Fergie: Derfor jeg ikke går på pension

ANNONCE