Video: Se Gary Neville og Paul Scholes tage udfordringen op

Både gary Neville og Paul Scholes deltager i en velgørenhedstafet på sociale medier. Se de to legender blive overdænget med isvand.

En ny “trend” blandt Manchester United-fans på sociale medier er hen over den seneste uges tid opstået til fordel for Manchester United-supporteren James McCarthy, der er ramt af kræft.

I en videoudfordring udforer en United-fan en anden til at overhælde sig selv med isvand og sende stafetten videre samtidig med at der doneres penge til James McCarthy.

Fornyelig kom turen så til Andy Mitten, en kendt Manchester United-fan og -journalist der blandt andet står bag United We Stand, som sendte sin opfordring videre til Gary Neville.

Gary Neville tog torsdag opfordringen op og lod sig overdænge med isvand efter torsdagens opvisningskamp for Class of 92. 

Paul Scholes var manden med spanden og det blev da også ham, der hurtigt fik staffetten af Gary Neville som hurtigt eksekverede handlingen.

Herefter ser den nye trend og budskabet for alvor ud til at nå ud til verden. Hvis ikke, så vil den uden tvivl komme når Paul Scholes’s offer gør det. Det var såmænd sommerens helt store stjerne Darren Fletcher.

Se de to legender tage imod deres udfordring herunder:

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Wenger bekræfter Vermaelen-bud

Næste artikel

Vilde Wilson ydmygede City

ANNONCE