VM-optakt: Argentina

Argentina åbner deres VM mod Island lørdag. Vi har talt med Ale Nahuel fra Buenos Aires, der fortæller, at kun et verdensmesterskab er godt nok for Marcos Rojo og co.

VM er i gang. Spanien og Portugal spillede en kanonkamp fredag aften, og lørdag spiller Danmark deres første opgør. Men inden da skal Manchester United-spilleren Marcos Rojo i aktion for Argentina, der spiller mod Island. Og argentinerne – de er sultne.

– Vi har tabt tre finaler i træk. VM og to Copa America. Så holdet er opsat på at få hævn, siger Ale Nahuel, der er en argentinsk United-fan.

– Den største fordel for Argentina er, at de har Lionel Messi. Verdens bedste fodboldspiller, siger han og understreger, at kun en VM-sejr er nok for argentinerne.

FC Barcelona-spilleren Messi har vundet hjerterne i sit hjemland, efter at han i en årrække var mindre populær, fordi han forlod Argentina som 12-årig og ikke præsterede for landsholdet. Nu er Messi en helt, der desperat mangler at vinde noget.

Samme popularitet har Marcos Rojo ikke, fortæller Ale Nahuel.

– Han deler vandene. Fansene af hans tidligere klub, Estudiantes de la Plata, elsker ham, men der er også en del, som synes, han er overvurderet.

Får formentlig fuld tid

Men Marcos Rojo skal alligevel forvente at få mere spilletid for Argentina, end han har gjort for Manchester United i denne sæson, som har været meget præget af skader.

– Han er førstevalg. Og det der adskiller ham fra andre er hans passion og tændingsniveau i kampene, som han også har vist for United. Rent defensivt er han OK, og offensivt har han også meget at byde på, siger Ale Nahuel, der til gengæld begræder, at en anden argentinsk United-spiller er skadet.

– Sergio Romero er en god målmand. Han var en nøglespiller for os, da vi kom frem til VM-finalen i Brasilien i 2014. Så det er et stort tab.

Udover Island er Argentina i gruppe med Nigeria og Kroatien.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Avis: De Gea er tæt på at forlænge

Næste artikel

VM-optakt: Serbien

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share