Weekendens resultater: Udlejede spillere

Vi har her samlet en oversigt over, hvordan det er gået Manchester Uniteds udlejede spillere i weekenden.

Hentet fra United.no

Det gik ikke helt som ønsket for mange af vores udlejede spillere. Kun én enkelt kunne juble over en sejr i weekenden.

Jadon Sancho

Jadon Sancho spillede 80 minutter, da Dortmund spillede uafgjort 1-1 ude mod Wolfsburg, men fik ikke sat det store aftryk på kampen.

I nogle angreb var han dog positivt involveret, blandt andet en gang lige efter pausen, da han kombinerede med Ian Maatsen ude på venstre fløj og fandt eks-Røde Marcel Sabitzer på godt 20 meter. Midtbanespillerens skud gik dog lige på målmanden.

Resultatet efterlader Dortmund med 41 point i Bundesligaen, som holder 4. pladsen.

Facundo Pellistri

Facundo Pellistri fik 91 minutter på banen, da hans Granada spillede uafgjort 1-1 hjemme i bundkampen mod Almeria.

Granada kom tidligt bagud, og umiddelbart efter pausen var Pellistri selv tæt på at udligne, da han efter et indlæg fra venstre dukkede op bagerst. Uruguayaneren fik et lille touch på bolden, men da han blev presset hårdt i ryggen, kunne han ikke sætte bolden i det åbne bur.

Granada ligger på 19. pladsen i La Liga, seks point over Almeria på jumbopladsen, men seks point efter Celta Vigo på sikker grund.

Mason Greenwood

Getafe spillede 1-1 ude mod Villarreal fredag ​​aften, hvor Mason Greenwood spillede hele kampen for gæsterne.

Der var den 22-årige stadig en trussel, og han tog også frisparket, der blev headet i benene på Nemanja Maksimovic, der sendte Getafe i spidsen.

Ved stillingen 1-1 havde Greewood selv en stor mulighed,  men forsøget blev reddet på stregen af ​​en Villarreal-forsvarer.

Resultatet efterlader Getafe med 34 point i La Liga og en foreløbig 10. plads.

Will Fish

Will Fish spillede hele kampen i Hibernians 2-2 uafgjort ude mod Aberdeen.

Midterforsvareren havde ikke en særlig god dag på arbejdet, og burde nok have formået at gøre det bedre med begge sene scoringer – især det sidste.

Derefter formåede han ikke at plante fødderne ordentligt og undlod at clear en bold, før Jamie McGrath havde en let opgave med at sætte 2-1 ind.

Andre

Radek Vitek var i buret, da Accrington spillede 1-1 ude mod Colchester, og kan ikke kritiseres nævneværdigt for det sene mål.

Rhys Bennett fik sin debut i det centrale forsvar for Stockport County og spillede hele kampen, men havde ligesom holdet ikke en god dag på arbejdet i 0-4-tabet ude til Tranmere.

Maxi Oyedele blev skiftet ud i anden halvleg, men var ikke i stand til at forhindre, at Forest Green tabte 2-0 ude til Crawley.

Donny van de Beek sad tilbage på bænken, da Eintracht Frankfurt trak 3-3 ude mod Freiburg.

Hannibal Mejbri blev skiftet ind i det 94. minut i Sevillas 0-0 uafgjort ude mod Sevilla.

Álvaro Fernández Carreras blev skiftet ind i det 89. minut, da Benfica knuste Vizela med 6-1 hjemme.

Joe Hugill blev efterladt på bænken, da Burton slog Leyton Orient 2-1 på udebane.