Marcus Rashford mod Burnely

OldTrafford.dk Podcast: Cheer up, son!

Ærligt talt… Vi har sgu brug for noget opmuntring og noget god, gammeldags hygge. Det kan du få i denne uges podcast, hvor vi også vender de to opgør mod ‘Boro og Burnley og lørdagens dyst mod Saints.

Det er sgu ikke altid lige sjovt at være fodboldfan, og det har det helt sikkert været sjovere at være Manchester United-fan.

Dumme personsager udenfor banen, dårlige præstationer på banen, og en uvis fremtid er blot nogle af de ting, der rider os fans som en mare for tiden.

Senest er det blevet til to blamager mod Boro og Burnley, hvoraf det ene kostede os pladsen i FA Cuppen og det andet måske kan vise sig afgørende i kampen om top 4-placeringen, og derfor har vi sgu brug for noget opmuntring.

Det kan selvfølgelig komme i det forestående opgør mod Southampton på lørdag, en kamp vi også varmer op i denne omgang, men indtil da kan I fornøje jer, når de to gæster, Peter Hasle Laursen og Daniel Schmidt, kommer med deres bud på bedste United-minde, yndlingsslagsang, opskrift på den perfekte matchday og meget.

Vært er Niels O. Thinesen.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel
Wayne Rooney og John Terry

Rooney i voldsom indrømmelse: Grim Terry-tackling var med vilje

Næste artikel

United præsenterer ny træningstøjssponsor

Relaterede artikler
Gå til siden

Podcast: Liverpool-special

Bliv klædt godt på til det forestående brag på Anfield med den nyeste udgave af OldTrafford.dk podcast!
ANNONCE
Total
1
Share