Carrick: Der er ingen undskyldninger

Anføreren i gårsdagens nederlag mod Bornemouth mener ikke, der er nogen undskyldinger for de dårlige resultater.

Den seneste uges resultater har ikke bidraget positivt til fortællingen om Uniteds sæson. Først blev det til en skuffende 0-0 kamp mod West Ham. Siden tabte holdet til Wolfsburg, og i går tabte de til oprykkerne fra Bornemouth.

Michael Carrick, der i Rooneys fravær bar anførerbindet, vil ikke lede efter undskyldninger, men kræver at holdet hurtigst muligt får vendt skuden.

– Vi er meget skuffede, og det var en forfærdelig måde at ende en dårlig uge på. Vi ønskede at komme tilbage på sporet i dag, men vi ender med at gøre det værre for os selv, fortalte viceanføreren MUTV efter kampen.

– Jeg kunne godt finde undskyldninger, men skader opstår, og så må man agere efter dette. Det er derfor, man vi har truppen, og det er derfor, vi er det hold, vi er. Det er ikke nemt, men vi bliver nødt til at gå ud at præstere og vinde. Vi skal på vindersporet igen hurtigst muligt. 

Næste opgave for United er i næste uges opgør mod en anden oprykker Norwich City, og her skal holdet vinde, udtaler Carrick.

– Det er nu, vi skal stå sammen og arbejde hårdt på træningsbanen. Vi kan snakke meget om det hele, men det handler om resultater og startene med næste uge, skal vi finde en sejrsstime. 

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Van Gaal: Dødbolde sænkede os igen

Næste artikel

FC Midtjylland venter i Europa League

ANNONCE